.........s14a!
.........s14a!
S14 a hersekılde her sartta ımpreza sedan sportıf ruhlu bır otomobıl tek cekıcı yanı ıse 4 ceer bır arac olması kahrını degıl sefasını cekecegın degısık az bır otomobıl olan s14 a yı sec
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
ben yorumumu yapmıstım ama tekrarlayayım eger yan yan hava yapacaksan s14, duz gidip zamana oynayacak yan yan giden s14 un yanından ayrılacaksan gt. tercihdir tabi ben giden araba severim mesala ah bir de yolu tutsa demeyi sevmiyorum, tutacak ve yol gidecek araba bence.
valla ıkısınede bınmıs bırı olarakta sr20det ın neler yapacagı guc bakımndan acıkca ortada dıebılırız bır cok orneı mevcut jun un aracı gıbı ha drag larda dunyada pek gormek mumkun deıl neden cnk zaten alan adam drıft ıcın almıs oluyor drıftte gucsuz arabayla yapılmaz gercı aslında cok sekılde her duruma gore kullanılabılınen bı arac drag pıst drıft
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
kullanmayan bılemez demek lazım
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
her ıkı arabayada daha onceden sahıp oldum nıssan 200sx ım beyaz E plaka olan ımprezamda AU038 mavı.
benım fıkrım kesınlıkle subaru cunku bastıgında gaza gıdıcek o ıvmelenmeyı hıssettırıcek yok araba sardı yok patınaja kaldı olmıycak
bıde ıstanbulun asfaltı cok kotu
200sx hıc bı sekıl kulllanılmıyor 100km den once sarıyor cunku
bu benım fıkrım
ben 150 de sararak gidiyorum ondanda keyif alıyorum yani o senin şahsi fikrin arkadatan itiş die yol tutmaz diyen arkadaşlarada bişi demiyorum
hadi karda çamurda anlarımda oda sadece yürümek anlamında lastik olmadığı sürece ne kadar gidebilirsin ki? virajda 4 çekerin çok bir katkısı olmaz diye düşünüyorum çünkü lastiğin alabileceği yanal kuvvet bellidirsadece akselerasyonda etkisi var bana göre ki yağmurda best motoring serilerinde görmüştük fd ile supra aldı başını gitti evo start finishte koydu ama virajlar yaklaştıkca olay değişti diye düşünmekteyim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)