tarkan bende R yok biliyon gel diyonuz geliyom dene diyonuz deniyomhiçte kasmam denemeyip süs mü yapcam otoparkta
![]()
ayar mayar dedin terz bişi ypmıcan demi. Çamursuz gel![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ahauahuahuhu yauw arabada egsoz bilem yok sizden ağır dandik bi otomatik aile sedanı korkutmasın seni![]()
bencede yazılımlı da olsa 335 gecmesi gerekiyo,
e36m3 286 evox'u geciyor.evo manul.sst ile denemek istiyorum aslında bi parca daha hızlıyms manuladen
BOZBEY
e36 nın evox geçen videosu varmı peki?? arsa açıkcası görmek isterim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
evo x i bizim burda 286m3 boyboy ayırıyo stock vs stock 335 te m3 ü geçiyo hmmm doğanın dengesi bozuldu ozaman
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N54
n54 makineside 25hp yi düz yazmıştım kulaktan dolma. 20hp miş fark
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
alttaki 7 serisinde kullanılan verisi bu sanırım
e36m3 benim ,evoxda benim sayılır, cokça denedim sotck manul olarak evoyu ,e36m3 gecio sst varsa veya modlu varsa evo deneyebilirim tekrar sölüyorum.yalnız egzost yazlıml cai ile 300 hp evox direk 380lerde felan olabiliyo bunuda sölim=))
BOZBEY
bence tabıkıde evo X zaten konu brz sacma olmusıkısıde bambaska farklı bı arac bence bunu e46 m3 satıp ewo X mu yada bmw335 mı almalıyım dıyerek acsaydın coook daha mantıklı olrdu
yaa sizin bu evo x un plkası yada sahibi kim tanıyormuyuz
335 geçen tayp ar da turbo filanmı vardı?ben videoların geneline inanmıyorum araçlarda ne var ne yok bilemiyoruz.
evo 8-9 tabiki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)