evet ole yapmam gerekirdi ama direk disardan bakinca hangisi daha iyi gelio insanlara die merak ettim:D
:D
Printable View
8-9 da hala ısrarcıyım knka:D
e36 286 lık m3 le gecıyoruz dıyosunuzda evox u, 100-150kg arası sokuk haldemı m3 yoksa stok haldemı yoksa manıfolt+chıp+egsoz+hafıletme mı var bılgılendırısen sevınırız nasıl gectıgını
tommy makinen de olabilir :) ama warsa gusel 9 yoksa 335i evo x karsılasmasında EVO x olivera almana bndin yeter ama bence :)
ewet tabıkıde bmw daha farklı hanı ewoya gore ama m3 den ınıpde 335 e bınmek cok farklı m3 cok daha atık daha spor yapacagın hareketler acısından 335 brz daha agır hızlı bsy demıyrm ama m3 e gore agır kacıcak bı arac bnm fıkrımce m3 den sonra bı ewo 10 patlar
kısacası m3 daha delı dolu bır okadar da sport ewo coook daha baska tabıkıde senı tanıdıgım ıcın soyluyrm eger oklma gıder gelırım dıysn 335 al:) ama hafta sonları tatsız olr o ayrı :D:D
kaancıx kadesım guzel soyluyosun da senın dusuncen ne:D
Kanka bnm dusuncem oliver kardesede söledim ilk ona STİ al dedim sonra 335i dedi bana bende sen bilirsin dedim suan bu karsılastırmada ben EVO X almasını isterim almalıda bence al olum bak :):):):)
bırakın boş muhabbetleri evo 8-9 adam atraksiyon yarış adrenalin istio :D sora m3 3.35i olmuo bindi ztn evo tabiki 8-9 :D
Alı gene hamsimi yedin :):):)
ewo almassa sonra gece mercedesle gelır "yaşlı kurt":D:D:D:D
geçsede geçilsede 335 daha güzel ;)
335 alır zaten vıdeodada bellıı oluyor
Fanatiklik yapalım, 335 diyelim:rolleyes:
335 ın gecıcegını dusunuorum.. 200lu hızlarda ınanılmaz hızlı;) stock olarak gordum cıplı olarak nasıl oluo bılmıorum..ama egzoslu yazılımlı evo9da 335ı gecer dıe dusunuorum;)