evet bunu yaptırınca anladım :D sesi hiç sevmiyorum ama mecburen bi denicez önce düz 76 boru 65 son susturucu deniycez eğer gene aynı olursa son susturucuda 76 ve içi boş olucak.
Printable View
sessiz 3 inch egzozlar var. arastir derim . yada istersen vanali yap gerisini orjinal birak gazlican zaman acarsin gunluk kapali kalir .
zaten hks legamax almıştım bi daha almadan önce sanayide yaptırıp ses kontrolü yapıcam daha sonra begenirsem başka marka bakabilirim.
vanalı sistem ya da silencer mecbur yapıcam.
silencerla ugrasmazsin in sok geri tak felan . ya dedigin gibi sessiz bisi sec yada vanali yap . evolarda sessiz baya egzoz secenegi var arkadasimin 9 unda dc dp ve hks hipower vardi rolanti de felan gayet sessiz normal giderkende rahatsiz etmeyecek bi ses ama abandiginda yirtiyodu :)
YAAA bu caponlar tam üçkaatcı :D arabanızda yok yok konuşurken hep stock hep stock :D
Zaten senle denenir anca bu piyasada denicek adam çok az. Aramızda hiçbizaman lafı olmadı olmazda...
son susturucuyu hi-power alma düşüncem var ara borulara gerek yok gibi sonuçta dümdüz krom çok kıvrım olsa belki ama bunda o kadar sorun yok ekleme yama yapılmıycak sonuçta. vanalı sistemi hiç bilmiyorum silencer ile uğraşmak bende istemem bakalım ilk defa marka olmayan bişi yaptırcam denemekten zarar çıkmaz heralde :D
yeni 3.35 sanırım turbo luydu???
kim geçer bilmiyorum ama bmw alırdım :D
sst spor modda 3000 devirin altına düşürmez eğer süper sport moda geçerseniz 4000 devirin altına düşürmez vites atışları 7000-7100 gibi yapar (kesici 7500) aynısını manuelde de yapabilirsin.
Tek avantaj piste çıktığın zaman manuelde vitesle uğraşırken sst'de s-sport modunda senin yerine vitesle araç uğraşıyor.
4500dd miş
http://buyukbeyazkopekbaligi.com/
gerci ahmet gelsin daha detaylı bilgi yazar
ben kataloglara bakmadım kendi aracımda gördüğümü söylüyorum ayağımdan gazı çeksemde 4000 altına düşürmüyor.
dün gece ayar yapılırken, egzos seslerini balkonda sigara eşliginde dinliyordum:)
hazır ikiside sendeyken kavgada çıkmaz :D yoksa iş kavgaya gidio benimde en sevmediğim olay o zaten.