User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu aracı bilen varmı

piscocuk
    Misafir
    yanlış anlamak değil abi.eğer birşey diyorsan bunun bir açıklamasını da yapki bende hı tmm serhat haklı diyim.sen şimdi konuşuyorsun ben sana neden diyorum bana öyle geldi diyorsun.bak özellikle sordum konu başlığındda bu aracı tanıyan bilen varmı diye.ilk defa araba almıyorum bende biliyorsun.gidicez bakıcaz baktırıcaz.her baktığımız aracı alıcaz diye bir kural yok.arabanın ruhsat fotokopisini istedim gelsin bende sordurucam experte bakalım kazası belası varmı.sonuçta bu arabanın kaskosu varsa yapıldıysa kazası belası nesi var nesi yok çıkar ortaya.benim aracımın sol arka camını kırıp hırsız girdi o bile çıkmıştı emin ol.

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamak değil abi.eğer birşey diyorsan bunun bir açıklamasını da yapki bende hı tmm serhat haklı diyim.sen şimdi konuşuyorsun ben sana neden diyorum bana öyle geldi diyorsun.bak özellikle sordum konu başlığındda bu aracı tanıyan bilen varmı diye.ilk defa araba almıyorum bende biliyorsun.gidicez bakıcaz baktırıcaz.her baktığımız aracı alıcaz diye bir kural yok.arabanın ruhsat fotokopisini istedim gelsin bende sordurucam experte bakalım kazası belası varmı.sonuçta bu arabanın kaskosu varsa yapıldıysa kazası belası nesi var nesi yok çıkar ortaya.benim aracımın sol arka camını kırıp hırsız girdi o bile çıkmıştı emin ol.

tamam cıkar haklısında hanı ben bosuna gıtmeyesın dıye soyledım arabanın kendıne has bı durusu var o kaybolmus bızde yıllardır sanayıdeyız ne bılım albenısı yok aracın bek bı rahatsız edıcı duruyor...

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de iyi bi baktır. daha iyi 1.6 ies ler bulabilirsin
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de türkiyede satılık tek iES bu mu kaldı? bu kadar detayını merak ediyorsun. almaya değmez...

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinancım ben zaten alacağım aracı boyatacaktım biliyorsun lacivert arıyorum özellikle olmazsada kırmızısıda olur dedim.sadece sizin bağlantıları ben kuramıyorum araç gebzede ve galeride olunca ne oluyor bakırköyde olunca ne oluyor bende tuzlada oturuyorum sefaköyde çalışıyroum hadi kur bana bu bağlantıyı yemek yiyelim sonra seninle

Hayırlısı emre abi..Bizim mahallede var 1.6.ies araç fabrikadan çıktığı gibi.Lacivert renk hemde..Ama adam satmıyor..İlk sahibi ve nokta boya yok..Satarsa sana haber veririm..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

piscocuk
    Misafir
    20-12-2007 ve 22-12-2007 tarihinde trafik sigortası olarak bir kazası görünüyor.yani kaskodan değil.demekki küçük çaplı bir kaza.neyse gidip bakıcam cumartesi içime sinmezse almam nediyim artık..ilgilenen arkadaşlara tek tek teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçine sinmesse alma zaten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam hangı amacla aldıgını bılmıyomrum ama bu fıyata güzel bi 306GTI alabılırsın. klıma abs sanruf, benım kı sadece bı fıkır bu aracla ılgılı bılgım yok. hayırlısı olsun...

piscocuk
    Misafir
    tek kapı araba istemiyorum.en önemlisi sorun çıkaracak bir araba istemiyroum.oyüzden honda arıyorum.buzamana kadarki tüm arabalarım tek kapıydı.hevesimi aldım.106 da kullandım sportta masraf olarak honda cidden çok çok iyi.tmm pug belki ucuz olabilir ama o da masraflı araç narin yok ön takım yok torsiyon osu busu.ben artık araba aldığım zaman para harcamak istemiyroum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre abi 106 gtı yakışır sana..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek kapı araba istemiyorum.en önemlisi sorun çıkaracak bir araba istemiyroum.oyüzden honda arıyorum.buzamana kadarki tüm arabalarım tek kapıydı.hevesimi aldım.106 da kullandım sportta masraf olarak honda cidden çok çok iyi.tmm pug belki ucuz olabilir ama o da masraflı araç narin yok ön takım yok torsiyon osu busu.ben artık araba aldığım zaman para harcamak istemiyroum.
    hee ok ozman 4 kapı aracta tercıhını ıyı yapmıssın hayırlısı olsun... hee bıde soyle bısey war gazlamıcam flan dıosan su aracımı bı ıncele;

http://www.sahibinden.com/ruhsat_sah...XQQdisplayitem

arac benım...

piscocuk
    Misafir
    teşekkürler ama alırsam ya honda alırım.yada almam yada valideme opel alırım ihtiyaç durumunda kullanırım herkez bişi diyince arabadanda soğuyorum.

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarz olarak tutmadım bu arabayı... daha düzgün temiz oynanmamışını bulabilirsin bence...
    özellikle 1.6 standart bir araç bulabilirsin buda en azından oynanmamış yorulmamış demek VTI falan arıyor olsaydın tamamda
    Samsa

SoyluGs
    Misafir
    emre sen araba alma at al arkasına bir bez baglarsın alt tarafı bokuyla ugrasırsın benzin derdin yok yag derdin yok at spec devam

saka bir yana kankam bu arac benim hic mi hic icime sinmedi acele etme biraz bekle derim kanka

T.T
    Misafir
    İstersen sana vti verelim hiç modifiye görmemiş sorunsuz..Yalnız iş yerinde oldugumdan bakamadım link attığın arabaya yada fiyatına..

piscocuk
    Misafir
    tmm yolla kardeşim linkini vti lara bakalım birde.kanka evo motoru koymuş geçmem lzım içinden

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tür araçalrın temizini bulmak gerçekden zor çünkü bu tarz araçlar alan gençlerimiz amacı hız yapmak v.s Bayan çıkışlı olanlara yönelmek daha mantıklı.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

piscocuk
    Misafir
    hayırlı satışlar bana uygun değil teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)