gsi a bişeyler yaparsan stock 106 saxo larla yürürsün tabi![]()
gsi a bişeyler yaparsan stock 106 saxo larla yürürsün tabi![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
50.000km'de bebekler bebeği tigra kullanmıştım o kadar performanslı gelmemişti bana.
Ama filtre sesi mükemmel
106 yerinede mantzelli ve yazılımlı corsayı tercih ederim.
yapacağın harcamaya göre iyi de denebilir kötü de. atmosferik yüklemek için güzel bir araç o paralara. ama işte kinder olmasın ona dikkat et.
çok güzel makinadır.mantzel emme,filtre,egzozlu 95 ecotec vardı arkadaşımda.aşırı derecede iyi gidiyordu.kredi çekip 3.araba olarak almayı düşündüğüm arabalardan bir tanesi
ulan adam corsa GSi istemiş herkes 106 GTİ'ı kötülemiş , tigralar orjinal 106'yı geçermiş yok bilmem neymiş ANKARA'da varmı stock 106 ile deneyebilecek corsanız yada tigranız hemen ö.m'ile beklemedeyim![]()
Bu muhabbetlerin sonu yok. Corsa ilk bakışta 106-Saxo gibi hızlı bir araba izlenimi olmasada onlar kadar hızlıdır. Biz yıllardır bu arabaları deniyoruz 106-saxo geçtimde geçildimde.
Corsa - 106 Kıyaslayacaksanız şöyle maddi olarak kıyaslayın. Corsa maliyeti 106'nın maliyeti ile aynı olduğu zaman 106-saxo stock olsun olmasın, 106-saxo corsa'yı göremez.
Kıyasladığınız arabanın biri 7-9 Bin TL, 106 dediğin araba 13-14'lerden başlıyor. Kıyaslamanızı buna göre yaparsanız sanki daha mantıklı olur.
Corsa parasına göre alınabilecek en güzel arabadır, maddi imkanın varsa yavaş yavaş kurcalarsın zevkte alırsın. yada benim gibi c20xe swap yaparsın bu tartışmalara hiç girmezsin![]()
corsa gti lar kadar yuruyo diyen arkadaslar stock/stock denicekler burda sayfa doldurmak yerine![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Valla ben stock/stock gsi-vts/gti çok denedim. Hemde komple yan sanayi motorumla, 210-220 Bin arasında ki arabamla, yarım yamalak çalışan sensörlerimle denedim.
6 senedir de deniyorum dün binmedim bu arabanın üzerine.
Karşılaştırmayı yürürüne göre değilde;
200 Binde yürürlerini karşılaştıralım
Parça fiyatına göre karşılaştıralım
Kasasının dayanıklığına göre karşılaştıralım
Konforuna güvenine göre karşılaştıralım
Motorunun sağlamlığına göre karlışatıralım
Yanlış anlama da, ben bugüne kadar kaç tane arabam stock diyen 106 sahibi gördüm. Hepsinde en kötü chip, vs vs vardı...
Artık 106 için stok demek; en kötü chip, kısa vs demek bence Türkiye sınırları içerisinde...
Gerçekten stok oğlu stok 106 sahiplerinin de zaten bu tarz şeylere bulaşacağını sanmıyorum. Arabalarına o kadar iyi bakıyorlar ki.... Gazlarken bile kıyamayanlar var... O adamın 106 sına stok demesine inanırım ben sadece...
Karşılaştırma konusuna gelince: (Kendi arabam Peugeot, iki tane kardeşim kadar yakın insan 3 tane Corsa Gsi aldı bugüne kadar, ikisi hala bizde)
Corsanın piyasası 6-10 lira arası, 106 lar 13 liralardan başlıyor.
Malzeme kalitesi, parça dayanıklılığı, fiyat performans olarak, vs vs kesinlikle Corsa çok çok önde bana göre.
Yani bi 106 ya 13 lira verip, ıvırıyla zıvırıyla uğraşana kadar, Gider 7-8 liraya Corsa alır üstüne 6 lira harcar her türlü 106 ile yürürüm. (Benim mantıgıma göre)
Ya da forumdaki gibi, en kısa yoldan 2.0 motor koyarım. En fazla 106 parasına mal ederim, vs vs...
Yanlış anlama, sana karşı değil genel olarak yazıyorum bunları. Sadece senin mesajından alıntı yaparak cevapladım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)