Gözü olanın gözü çıksın
benimkide az kaldı 2 iş bakalm
![]()
scirocco 1.4 tsi
mını cooper s r56
ıkısınıde bosver
Gözü olanın gözü çıksın
benimkide az kaldı 2 iş bakalm
![]()
Simdi smg dill o dsg ayri sanziman prensibleridir bunlar...bi 140 lik golf tsi war chip ve egsoz war bi scrioccoyla denio 4 boy acio benle denio...ki ben zaten benii gecer flan chipli araba diyerek ciktim...ben geciorum bilende bilio yaniii...hee bende denicem bi scirocco bulsam hemen ama yok okulda war yanasmiolar gibi bisey anladin![]()
kusura bakmayın benim anlatımımda bir problem yok ama anlayamadığınız kesin
ben kötü demedim R56 daha iyi dedim..
yani lp560 f430 dan daha iyidir diye bir sonuç çıksa testler neticesinde (farz-ı misal ) f430 kötümü olmuş olacak ? ?
2 kerede çıkabilirim 3 kerede 4-5-6.. öyle denk gelmiş ama söyliyim biri dsg idi biri manuel idi vw group aracım olduğu için yakınlığım mevcut sorun değil benim için..
1.6 motorda evet en iyi motordur ;
Her sene International Engine Of The Year açıklanır ; her kategoride en başarılı motor seçilir
buradan inceleyebilirsiniz ;
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/previous04.html
Evren yorma kendini anlatımında bişi yok. Peugeot'a ucuz araç derler her aracında aynı sinyal kolu felan aynı cam kaldırma düğmeleri diye ama adamların tüm konsolları aynı diyip ortalığı kızıştırayım konuyu başka yere çekeyim.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
tasarım harıkasıı scirocco![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cooper bence özel bi araç
zuha,konu hortlamış,ben de görüşümü yaziim bari,mcs diyorum,her türlü diyorum,ama 2 araba da stock olcak diyorum
![]()
rocco R diosan denetelim çok RRR 'ladın![]()
stock bana göre sonuç belli mcs geçer
rocco yazılımlı olsun yine mcs geçer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)