zor soru ıyı gıden bı 207 alabılır gıbı gelıo o aralıkta ama denemek lazım bellıde olmaz...
kırmızıda caı yok egsoz var bı tek degısık bı deneme olabılır![]()
zor soru ıyı gıden bı 207 alabılır gıbı gelıo o aralıkta ama denemek lazım bellıde olmaz...
kırmızıda caı yok egsoz var bı tek degısık bı deneme olabılır![]()
eksoz sadece filtre yok.orjinal filtresi sadece kn kutu içi taktık ama pek bi etkisi olmadı.sadece eksoz dc son susturucu.
walla senin aracın n/a hali de fena yürüyordu.. 900kg oldugunu hesaba katarsak turbo charged gti olursa teker garanti![]()
inanc kardeşimin araba stok haliyle cok süper gidiyor bende 206 rcyle denemesını merak edyorum ama devır bandı uyusmucak dusuncesındeyım.tabiki rollerde 60 200 mantıklıdır ben inancın alıcağını düşünüyorum
Sağlıklı bir 206RC ile denenirse denk giderler diye düşünüyorum, en fazla yarım boy fark olur aralarında
İnanç dün gece gelemedim.Kırmızı rc yide biliyorum,
Ali ile denedikleri akşam ordaydım uzaktan izledik ama gördüğüm kadarı ile yakın gidiyorlardı fakat Orhanın rc geçiyordu 1 boy gibi.Gibi diyorum çünkü bütün denemelerde uzaktaydık.
Senin aracıda bildiğimden tahmini olarak çok yakın diyebilirim.Tabiki o günkü şartlar ve kullanıma bağlı ama eşit şartlarda çok yakın araçlar.207 nin turbo avantajı var 206 nınsa ağırlık avantajı..Rampa yukarı olmayan bir yolda denenirse fark tahminimce yarım boy kadar olur yada 1.Ama rampa olursa tahminimce turbodan dolayı 207 açar arayı,daha önce örneğini servis alanında görmüştük![]()
Ama ikiside bildiğim ve cidden bebek gibi arabalar,çekişmeli ve keyifli olacağı kesin,tam denk dün denememeniz hata olmuş ama olsun haftaya kısmetse bende canlı izlerim![]()
Dediğiniz gibi turbo avantajı ilk çıkışlarda kendini gösteriyor ancak 4 .vites itibariyle 1 boy gibi açılıyorum gidiyorum genelde ..Son hıza kadar yürümedik şöle rahatca ama benim tahminim renk avantajımlayırtar gecerim turbo murbo dinlemem
Hemde tanışmış oluruz beyler.. Hadi eywallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)