User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Stock 207RC(175hp) VS Remapped Scirocco 1.4TSI (200hp)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın dyno ölçümü olmusmu peki??
    Muti dynoyu ben de sordum. Yakın zamanda proserviste cıkacagını söyledi.. Cünkü alakasız kötü gidiyordu scirocco remap yapılmasına rağmen.. Şanzımanının RC ye göre kötü olduğunu duymuştum( kötü kelimesi yanlış anlasılmasın, verimsiz anlamında ) Zaten yürürken stock zannetmiştim.. Bariz ayırınca ve sonra remmaped oldugunu ögrenince 2.şoku yaşadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliodum öle olduğunu. Ya keşke video olsaydı, çok polemikle karşılaşılır şimdi
    walla bizim herzaman söyledigimiz gibi amac dostca denemek yeni arkadaslar edinmek.. Rocconun sahibi de arasıra tech foruma giriyormus ve cok düzgün bir arkadas.. Konuyu okuduysa kendisi de dogruluyacaktır.. video olmaması kötü oldu ama bidahakine calibra cam car olursa tadından yenmez

polemikler herzaman oluyor video olsa da olmasa da Takılmamak lazım bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Allah bu 207RC geçen hafta HGT ile yürüyen bitik RC değilmi yahu. Nasıl olurda remaplı scirocco ile yürür.
    2.senaryo da su olabilir tabi; scirocco da yaklasık 6000km' de idi yanlıs hatırlamıyorsam.. O da benim gibi yememiş içmemiş bitirmiştir motoru

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önümüzdeki hafta güzel bir rolling gecesi yapalım bence. 2 haftada bir güzel oluyor. Hem farklı ara sayısıda artıyor. Bu arada calibra cam car olması için kornodan 15 sn önce basması lazım yoksa anca zoomlarız rollingi
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR_GSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanc kardeşim maşallah,araban ve söförlüğün bir numara beklediğim gibi olmuş
    uğur walla standardı ne kadar gidiyorsa o kadar yürüyor benimki de.. Ama aracı tanımak, bilmek önemli Ne de olsa her at sahibine göre kişniyor..

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önümüzdeki hafta güzel bir rolling gecesi yapalım bence. 2 haftada bir güzel oluyor. Hem farklı ara sayısıda artıyor. Bu arada calibra cam car olması için kornodan 15 sn önce basması lazım yoksa anca zoomlarız rollingi
    tarkanım yapalım bıseyler,yalnız ben katılmıyorum 15 sanıye oncesıne dostum

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde scırıocconun alması gerekırken rc almıs soforlor konusmus burda
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

scirocco mst
    Misafir
    merabalar bn scirocconun sahibiyim ewt doğru ilk kalktığımızda ( 2. viteste ) 1 araba boyu fark vardı ama snra yawaşlamak zorunda kaldık 2. kalkşımzda ( 3. viteste ) yakalaşk 180 - 200'e kadar 2 bilemedn 3 araba boyu fark wardı yalnz 207 rc li arkadaş 4-5 boy demş bn orda geçldkten snra arabayı 6. vitese attm fark ondan büyüdü yani arabayı daha fazla sıkıştırmadım bide şuanda arabayı dynoya sokamadm sanki bi sıkıntı war gibi ama yinede 207 rc li arkadaşı tebrik ederim =D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scirocco mst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merabalar bn scirocconun sahibiyim ewt doğru ilk kalktığımızda ( 2. viteste ) 1 araba boyu fark vardı ama snra yawaşlamak zorunda kaldık 2. kalkşımzda ( 3. viteste ) yakalaşk 180 - 200'e kadar 2 bilemedn 3 araba boyu fark wardı yalnz 207 rc li arkadaş 4-5 boy demş bn orda geçldkten snra arabayı 6. vitese attm fark ondan büyüdü yani arabayı daha fazla sıkıştırmadım bide şuanda arabayı dynoya sokamadm sanki bi sıkıntı war gibi ama yinede 207 rc li arkadaşı tebrik ederim =D
    Kardesim tekrar merhaba.. Biz boy kavramını araya 1 arac girecek sekilde oldugunda 2 boy olarak adlandırıyoruz,yani sen benim tamponumda gelsen ben seni 1 boy geçmiş oluyorum sanırım boy hesapları karıstı 2.denemede de senin talebin üzerine ben 3.vites 5000dd de yürüdüm 6500de zaten kesici 220 gördüm gaz kestim ama dogrudur sen 6ya atmıssındır bilmiyordum şimdi ögrendim, keske bi 4lüleri yaksaydın ya da sellektör falan atsaydın da ben de keserdim gazı ozaman 200e kadar 3 boy oldu, hak geçmesin

tekrar tanıstıgıma memnun oldum.. özelden msnini yollar mısın bana? bu cuma için bi organizasyon yapalım bizden farklı araclar da gelicek onlarla da denersin hem, video da cekeriz, güzel makara olur

scirocco mst
    Misafir
    tmm bn seni kaydettm bnde memnun oldm bu arada

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hgt ile yürüdükten sonra araca bitik yorumu gelince fransadan sandık motor getirttim Tarkan Cok cabuk motor bitiriyor bu RCler..

hgt yi bi deneyin sciroccoyla ....vllaha geçerse omrumde ilk defa scirocco geçen hgt duycam
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgt yi bi deneyin sciroccoyla ....vllaha geçerse omrumde ilk defa scirocco geçen hgt duycam
    neden olmasın bu cuma gelirse arkadaslar deneriz tabi walla arkamdan gelisine göre hgtyle yakın yürüyolardı.. hgt süpriz yapabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vlla yapsın ya ..suprız yapan arabayı severım sandık motorun da hayırlı olsun bu arada eski motoru verde 307 ye takıyım
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vlla yapsın ya ..suprız yapan arabayı severım sandık motorun da hayırlı olsun bu arada eski motoru verde 307 ye takıyım
    eskisini evde sehpa yaptım kardesim güzel dekor oldu salona tavsiye ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bı dekor olmuş...güle güle kullan hgt yle denemesini bekliorum mumkunse 3unuz basın duz yol olsun... iyi akşamlar
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneriz inşallah bu cuma iyi geceler

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende ynlş okumusum 2.0 200hp rocco anladım.. sonuc belli ama değil remap turbo büyüse anca gecer rocco yada hacmi büyütmek lazım ayrıca o garajda 207 gt ye yazılım yaptırıp 230 hp den bahseden bi arkadasa ben 4-5 boy atmıstım o yüzden rocco sahibi arkadasım aracın stock olsa daha iyi.. saygılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende ynlş okumusum 2.0 200hp rocco anladım.. sonuc belli ama değil remap turbo büyüse anca gecer rocco yada hacmi büyütmek lazım ayrıca o garajda 207 gt ye yazılım yaptırıp 230 hp den bahseden bi arkadasa ben 4-5 boy atmıstım o yüzden rocco sahibi arkadasım aracın stock olsa daha iyi.. saygılar..
    207 gt hiç bi zmn o beygirleri yazılımla falan vermez...verecegi son guc 193 hp ...işte bugune kadar cozemedım tek soru...niye chıplı gt rc yi geçemıyo...193 hp olmasına ragmen torkuda 287 cıvarı cıkıyo...
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 gt hiç bi zmn o beygirleri yazılımla falan vermez...verecegi son guc 193 hp ...işte bugune kadar cozemedım tek soru...niye chıplı gt rc yi geçemıyo...193 hp olmasına ragmen torkuda 287 cıvarı cıkıyo...
    rc kısa şanzıman biliyorsun değilmi?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)