Arada RC leyhine 15 hp fark var. Şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? he şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. HGT ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.
Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha
Tarkan: 0555 3985192
İzmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kimse scirocco sahibine sürme özürlüsü deme kabalığında bulunmadı. Yaşı gereği tecrübesi az olabilir veya araca alışmadığı ihtimalleri üzerinde duruldu.200hp bir scirocco, stock rc'nin 3-4 boy arkasında kalmaz.Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.
Rc'nin 15hp artısı olduğundan bahsetmişsin.160 vs 175.Zaten bu durumda fikrimizi ilk sayfada açıkladık.Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, yorumlar 200hp lik yazılımlı scirocco için yapıldı.
bakın isteyen istediği yorumu yapabilir fakat benim yaşım 20 olabilir ama bn 10 yaşından beri araba kullanan biriyim scirocco nun bana 200 hp ye çktığını sölediler fakat dedğim gbi daha bi dynoya sokamadım arabada bi sıkıntı war gibi bu arada arabayı 7 aydr kullanıorum + şöförlüğümü görmeden kötülemessenz sevinirim =)
Nasıl olmuş bu iş anlamadım. 200bg 1271kg vs. 175bg 1350kg nasıl olduda o kadar fark açıldı anlamadım doğrusu , vites araları uzun derken 1. 65 2.110 3.160~ 4.210 5.255~ hatırladığım kadarıyla yazdım. Ben arkadaşımın GT si ile (150bg) denemiştim 2. vites 4000 devir civarında scirocco direk ucadı gitti. Yanlış anlaşılmasın ya arkadaşın vites geçişlerinde problem var yada aracın yazılımı yüzüden bir problem var araçta yoksa böyle bir sonuç çıkmaması gerekiyordu diye düşünüyorum...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Mustafa'nın şoförlüğündendir diyen arkadaşlar doğuştan rollingçi sanırım..Şoförlükle rolling yapmak ayrı bir durum ki sciroccoda yazılım varmış,belki Mustafa gayet iyi gazlıyor ve vites değiştiriyordur ama araç istediği tepkileri vermemiştir..Arızalı çalışıyor da olabilir..Düşünerek konuşmakta fayda var..Kimse kimsenin hevesini kırıcı konuşmalar yapmasın lütfen...
Muratcım bu konuda haklısın, müşterilerimize hazırladığımız 206-207hp çıkaran Scirocco.lar da gerçekten ciddi performanslar sergiliyor..Mustafa'nın yazılımı sıkıntısız olduğunda eminim aynı performansı o da alır..RC ile deneme konusunda İnanç'ın arabası halen stock sonuçta..O da aynı şekilde yazılımla gıdıklansa bence güzel videolar ortaya çıkar diye düşünüyorum...
Bu arada beni de ararsanız sevinirim deneme yaptığınız bi akşam..Ben de denerim sizinle birlikte bir de benimki ile karşılaştırırız nasıl olduklarını...Orjinal selenoidleyim şu anda 0,9peak 0,5cont![]()
4 de 6500 de 210 yapıyorsa o şanzuman gördüğüm en uzun şanzumanlardan biri
Built to fall....
Serkan mangala gel sen boşver rolling molling
mangal sonrası zaten roll programı yaptık
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
TSI alır bence...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)