User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Stock 207RC(175hp) VS Remapped Scirocco 1.4TSI (200hp)

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scirocco mst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merabalar bn scirocconun sahibiyim ewt doğru ilk kalktığımızda ( 2. viteste ) 1 araba boyu fark vardı ama snra yawaşlamak zorunda kaldık 2. kalkşımzda ( 3. viteste ) yakalaşk 180 - 200'e kadar 2 bilemedn 3 araba boyu fark wardı yalnz 207 rc li arkadaş 4-5 boy demş bn orda geçldkten snra arabayı 6. vitese attm fark ondan büyüdü yani arabayı daha fazla sıkıştırmadım bide şuanda arabayı dynoya sokamadm sanki bi sıkıntı war gibi ama yinede 207 rc li arkadaşı tebrik ederim =D
    Şöförlüğünün kurbanı olmuşsun bu çok açık.Ne zamandır o aracı kullanıyorsun veya araç kullanıyorsun bilmiyorum ama altındaki araba ile stock rc'ye geçilmenin tek nedeni budur diye düşünüyorum.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada RC leyhine 15 hp fark var. Şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? he şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. HGT ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.

Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha

Tarkan: 0555 3985192

İzmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arada rc leyhine 15 hp fark var. şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? He şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. Hgt ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.

Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha :d

tarkan: 0555 3985192

izmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
    dostum tabıkıde gelırız kacarmı yıyıp yıyıp cıkalım rolere:d

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arada RC leyhine 15 hp fark var. Şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? he şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. HGT ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.

Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha

Tarkan: 0555 3985192

İzmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
    Kimse scirocco sahibine sürme özürlüsü deme kabalığında bulunmadı. Yaşı gereği tecrübesi az olabilir veya araca alışmadığı ihtimalleri üzerinde duruldu.200hp bir scirocco, stock rc'nin 3-4 boy arkasında kalmaz.Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

Rc'nin 15hp artısı olduğundan bahsetmişsin.160 vs 175.Zaten bu durumda fikrimizi ilk sayfada açıkladık.Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, yorumlar 200hp lik yazılımlı scirocco için yapıldı.

Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock vs stock olsaydı 207RC alır derdim

Şu durumda scirocco hiç zorlanmadan alır

scirocco mst
    Misafir
    bakın isteyen istediği yorumu yapabilir fakat benim yaşım 20 olabilir ama bn 10 yaşından beri araba kullanan biriyim scirocco nun bana 200 hp ye çktığını sölediler fakat dedğim gbi daha bi dynoya sokamadım arabada bi sıkıntı war gibi bu arada arabayı 7 aydr kullanıorum + şöförlüğümü görmeden kötülemessenz sevinirim =)

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl olmuş bu iş anlamadım. 200bg 1271kg vs. 175bg 1350kg nasıl olduda o kadar fark açıldı anlamadım doğrusu , vites araları uzun derken 1. 65 2.110 3.160~ 4.210 5.255~ hatırladığım kadarıyla yazdım. Ben arkadaşımın GT si ile (150bg) denemiştim 2. vites 4000 devir civarında scirocco direk ucadı gitti. Yanlış anlaşılmasın ya arkadaşın vites geçişlerinde problem var yada aracın yazılımı yüzüden bir problem var araçta yoksa böyle bir sonuç çıkmaması gerekiyordu diye düşünüyorum...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

KVC S3
    Misafir
    Alıntı scirocco mst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın isteyen istediği yorumu yapabilir fakat benim yaşım 20 olabilir ama bn 10 yaşından beri araba kullanan biriyim scirocco nun bana 200 hp ye çktığını sölediler fakat dedğim gbi daha bi dynoya sokamadım arabada bi sıkıntı war gibi bu arada arabayı 7 aydr kullanıorum + şöförlüğümü görmeden kötülemessenz sevinirim =)
    Mustafa'nın şoförlüğündendir diyen arkadaşlar doğuştan rollingçi sanırım..Şoförlükle rolling yapmak ayrı bir durum ki sciroccoda yazılım varmış,belki Mustafa gayet iyi gazlıyor ve vites değiştiriyordur ama araç istediği tepkileri vermemiştir..Arızalı çalışıyor da olabilir..Düşünerek konuşmakta fayda var..Kimse kimsenin hevesini kırıcı konuşmalar yapmasın lütfen...

Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl olmuş bu iş anlamadım. 200bg 1271kg vs. 175bg 1350kg nasıl olduda o kadar fark açıldı anlamadım doğrusu , vites araları uzun derken 1. 65 2.110 3.160~ 4.210 5.255~ hatırladığım kadarıyla yazdım. Ben arkadaşımın GT si ile (150bg) denemiştim 2. vites 4000 devir civarında scirocco direk ucadı gitti. Yanlış anlaşılmasın ya arkadaşın vites geçişlerinde problem var yada aracın yazılımı yüzüden bir problem var araçta yoksa böyle bir sonuç çıkmaması gerekiyordu diye düşünüyorum...
    Muratcım bu konuda haklısın, müşterilerimize hazırladığımız 206-207hp çıkaran Scirocco.lar da gerçekten ciddi performanslar sergiliyor..Mustafa'nın yazılımı sıkıntısız olduğunda eminim aynı performansı o da alır..RC ile deneme konusunda İnanç'ın arabası halen stock sonuçta..O da aynı şekilde yazılımla gıdıklansa bence güzel videolar ortaya çıkar diye düşünüyorum...

KVC S3
    Misafir
    Bu arada beni de ararsanız sevinirim deneme yaptığınız bi akşam..Ben de denerim sizinle birlikte bir de benimki ile karşılaştırırız nasıl olduklarını...Orjinal selenoidleyim şu anda 0,9peak 0,5cont

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    4 de 6500 de 210 yapıyorsa o şanzuman gördüğüm en uzun şanzumanlardan biri
    Built to fall....

KVC S3
    Misafir
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka biz kaç yapıoduk ya hiç dikkat etmedim

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan mangala gel sen boşver rolling molling

mangal sonrası zaten roll programı yaptık
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

serhat_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TSI alır bence...

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan mangala gel sen boşver rolling molling

mangal sonrası zaten roll programı yaptık
    inş aksilik cıkmazda bende gelebilirim. buarada 2 aracada maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RC 4te 6500de 190km/h kesiciye giriyor 5te 6500 228km/h son hız, kesici yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 gt hiç bi zmn o beygirleri yazılımla falan vermez...verecegi son guc 193 hp ...işte bugune kadar cozemedım tek soru...niye chıplı gt rc yi geçemıyo...193 hp olmasına ragmen torkuda 287 cıvarı cıkıyo...
    Sanzıman faktörü burda devreye giriyor dogukan kardesim GT ile RC nin sanzımanları cok farklı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöförlüğünün kurbanı olmuşsun bu çok açık.Ne zamandır o aracı kullanıyorsun veya araç kullanıyorsun bilmiyorum ama altındaki araba ile stock rc'ye geçilmenin tek nedeni budur diye düşünüyorum.
    Emre sciroccoyu kullanan mustafanın şöförlügünü bilemiyorum,yeni tanıstık o gece, ama gözlemledigim kadarıyla denedigimiz gece iyi kullanıyor gibiydi Benim aklıma yazılım probleminden baska birsey gelmiyor

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre sciroccoyu kullanan mustafanın şöförlügünü bilemiyorum,yeni tanıstık o gece, ama gözlemledigim kadarıyla denedigimiz gece iyi kullanıyor gibiydi Benim aklıma yazılım probleminden baska birsey gelmiyor
    bir ihtimal benzinde de sorun olmus olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muratcım bu konuda haklısın, müşterilerimize hazırladığımız 206-207hp çıkaran Scirocco.lar da gerçekten ciddi performanslar sergiliyor..Mustafa'nın yazılımı sıkıntısız olduğunda eminim aynı performansı o da alır..RC ile deneme konusunda İnanç'ın arabası halen stock sonuçta..O da aynı şekilde yazılımla gıdıklansa bence güzel videolar ortaya çıkar diye düşünüyorum...
    Serkan benim daha yazılıma niyetim yok stock performansından cok ama cok memnunum.. Belki 2010 yaza doğru diyelim buarada Onurla bugün 3.siteye gelicez, uğrarız bir çayını içmeye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada beni de ararsanız sevinirim deneme yaptığınız bi akşam..Ben de denerim sizinle birlikte bir de benimki ile karşılaştırırız nasıl olduklarını...Orjinal selenoidleyim şu anda 0,9peak 0,5cont
    bu cuma bi deneyelim serkan Bu arada asıl su remap yaptıgın RC lemansı da ayarlarsan asıl onunla denemek istiyorum, aradaki farkı görmek açısından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)