vay be olaylara bak :(:( o kadar vtec vtı muhabbeti üstüne bu demek.. nese özgür kardeşim bence sen önce dene bundan sonra bi arabayla dillendirmeden yorumu sonraya bıraktır.. yoksa denicek araba kalmıcak.. ;)
Printable View
vay be olaylara bak :(:( o kadar vtec vtı muhabbeti üstüne bu demek.. nese özgür kardeşim bence sen önce dene bundan sonra bi arabayla dillendirmeden yorumu sonraya bıraktır.. yoksa denicek araba kalmıcak.. ;)
Özgür hangi s2000 di bu? Ben ayarlıyim sana istersen
Tuğral cım gerçekten stock olan bir s2000 bulursan deneyelim..Ben aracımda olanı olduğu gibi eksiksiz yazıyorum , dynosunuda koydum whp sinide söyledim.Yanlış anlama karşımdakinden de aynı samimiyeti istemem hakkım diye düşünüyorum..
Bu konuya bu kadar yazan çizen arkadaşımızada ayıp olmasın yapalım bi deneme :)
ok özgür ben aksam iş cıkısı bi arkadasın yanına gidicem rica edicem. Gerekirse plakasını vermeyiz genede deneriz.
Özgür RS ile deneme ne oldu? Konuştunuz mu RS sahibi Ali Osman ile?
Beni fanatiklerden zannetme Özgür ama Sikibin alır yau. :D
eğer amaç sadece arabanın ne olduğunu görmekse video falan gereksiz zaten. video çekiiliyosa da geçmek geçilmek önemli değil ifadesi bence anlamsız oluyor.
Şöyle ki basit bir konuya bakınız o kadar çok cevap geldi ki şimdi ben denesem ve desem ki 220 de 1 boy geçildim itirazlar gelecek veya ben 1 boy geçtim desem yine itirazlar gelecek..
Amaç objektiflik ve ben bunun için geçsem de geçilsem de video koyacağım dedim dolayısıyla bu sitede daha bugüne kadar anlatımla (videosuz) açılan bir deneme konusu saygı görmedi , görmemesi de lazım..
coming soon :D:D:D
video olduğu zaman tartışma olmayacak diyosun yani. kolay gelsin madem.
207 le s2000i karşılaştırmak s2000 e karsı bi saygısızlık
Edited... .
ben s2000 ni gecemez diyodum tam sen bide demisin s14(200sx )onu hiç gecemez tamam rc güzel araba iyi yürüyo ama hadi s2000le yuruse gecemese bile cok fark olmaz ama 200sx ile bence sonuc 207 icin hezimet olur.
stock wrx ile ne olur acaba ? :D:D Roll..Bu wrx lerinde ölü gitmeyen devirleri vardır değil mi şimdi :p:p