190 whp yanlıs bence, standart RC yere 169 vermiş benim arabam da vamag'da öyle veriyor.
duman ederim standartını çünkü.
Printable View
190 whp yanlıs bence, standart RC yere 169 vermiş benim arabam da vamag'da öyle veriyor.
duman ederim standartını çünkü.
Özgür araban krankta kaç veriyor? (Ya da bilen varsa yazsın)
yok chipli 205 hp yere veridği 190 serp dynoda
ben 190 yere verirken krank 228 hp idim. vamag-serp farkı
http://www.cardomain.com/ride/3389973
burada dynosu gozukuyor. kayıp bu kadar az olamaz bir tuhaflık var.
bence bu dynoya gore s2000 net geçer...
205hp krankta veren bir araba yere 190hp vermez diyorsunuz. Evt kayıp çok az.
Ama stock 175hp olan bir araç da yazılım,inter cooler,cai...etc. gibi işlemlerden sonra 205hp den daha fazla vermesi lazım.Bu işlemler için %17hp artışı çok düşük.
Belki de krankta ölçülen değer yanlıştır?
ne olursa olsun iyi gidiyo rc.yapılanlar yarıyo rc'ye.
araçlarını modlamak isteyenlere örnek teşkil eden bi arac antalyalogy rc:)
bu durumda dyno tekerden olcum yaptıgına gore, serp vamaga gore daha yuksek olcuo sanırsam.. ama aktarmayı daha az hesaplayarak aynı yere gelıyor:rolleyes::confused:
+
207 motorunun genel özellıklerı ıle ıyı gıdıyor, caılı s2k ıle 60da basılırsa onde gıdecektır, 80de 2ye 3 basılırsa bastan denk 190a dogru s2k yavas yavas cıkar dıorum..
Araç aynı dynoda stock olarak 176 Hp krank 160 tekerde veriyor.Cat iptali ve filtre ile 182 gördük krank da..Benim de aynı dynoda chipli +cai + cat-off+DV + FMiC le 205 krank 190 yer çıktı...Semih in dediği gibi dynodan ziyede yürüyene bakmak lazım...Ama ben şu an hala işteyim o da ayrı mesele hahahhaa...
200e kadar kriteri olduguna göre bu konuda,aynı hızlarda 106gti'a da geçildiğini gördüğümüzden büyütmeyelim bencede :)
geçiştir ama bi tır açmak zor:)
190 whp bir 207den bahsediliyor ve 2.vites 60ta basıldıgında s2000 i bence geçer 207.. Videoyu bekliyoruz :)
yeter artık deneyın :D
ben gelsem olur mu? fn2 yle denemek istiyordum zaten bi görmüş oluruz uygunsa size de :)
gökicim brocum sana muhalefet olmak istemem ama stock s2k ile 17 kasnak ıvır zıvırlı yani ufak modlu mcs arasında denilen gibi birşey olabilir anormal değil :D 200 den sonra eyvallah kopup gidiyor s2k ama 190-200 civarına kadar fark açılmaz :)
yeterki sen bana muhalefet ol yavru kuşum :D yarın bişeler olcakmış anadolu yakasında yapında bende geliyim :D
yok sen gelme kalsın moral bozma hauah :D büyük ihtimal bizim yakada olur bro haberleşiriz yarın :)
la olm ben bu gece motoru indiricektim dükkana gidip sökücektim heryerini :D görkem indirme ranthor senle denemek istiyor dedi bende ozan ımı kırıcam dedim gitmedim ahuahuahuha
İnşAllah deneme olana kadar kitlenmez konu:D:D..Yarın büyük ihtimal olacak çünkü...:icon_tup:
Arkadaşlar , kusura bakmayın S2000 sahibi video çekmeden denemek istediği için deneme iptal oldu.
Bilginize...
iyide ne alakaki gayet doğal video istememesi :) bende istemem şahsen artık