BYE gider HELLO BT gelir achmeed deneyelim kanka :)
Printable View
ortası olur 70 mesela :) ama gelip bana 73te yada 76da basalım demesin kimse :D
Combo headers,cai,egsozlu bizim Fan typer ile s2k(de-cat+cai) denediğimizde 60km den bastığımızda 220 de yanıma gelmişti yanyana gittik ne o geçti ne ben...
Rol typer(kpro+rbc) ile geçen gün Buddyclub headers,Aem cai,de-cat,skunk egsozlu s2k ile bastık .. 60km-245 3-4boy öndeyim 80km den 2,5 boy öndeyim hiç gaz kesmedim o bırakana kadar.. Stock s2k ile arasında 3boy olan bir araba denediğim..
Rc ye gelince .. Fan ile yürüyen Rc 190a kadar stock s2k ya 2-2,5 boy atar...
görkem 3-4 haftadır ortalama 55-60 saat çalışıyorum (haftada), ne kadar civata varsa gevşedi bende :D ama önümüz bahar bitecek bu günler!
Çoğu kişi önceki postları okumadığı için aynı mevzu dönüp durmuş.
190'a kadar RC sonrasında S2000 diyorum bende.
sonuçta s2000 alır
S2000 affetmez :D
s2000 alayına gider:D:D
190 da bence tam yanyana olurlar. :)
antalyalı bı s2000 sahıbı yok mu ya deneyın zevkıne guselce bizde ne olur ne bıter dusuncesınde bırakmayın vıdeoları beklıyoruz..
Deneyeceğiz ben sadece önceden denenmediği için bir anket tarzı konu açtım..Yağmur un olmadığı ve ikimizin de müsait olduğu ilk akşam denenecek İnşAllah..
valla helal diyorum, eğer 207 rc nin sahibi "hırslı" bir arkadaş olsa ne kavgalar çıkardı burda :) adam deneyeceğiz kim geçmiş kim geçmemiş farketmez diyor ama hala ortamı gaza getirmeye çalışanlar çıkıyor aradan :D helal olsun ne diyeyim. denensinde video konsun kafalardan soru işaretleri kalksın. zaten videodan sonra zaten s2000 alırdı ya da s2k var s2k var yorumları gelecek :) maksat eğlence olsun vesselam...
abi deneyecek adam herhalde s2k'sına güveniyorki deneyecek.. yada 207RC'yi küçük görüyo ama 190 Whp Çok ciddi bir değer.
Deneyecek RC varsa ben s2000 bulurum deneriz :)
zevkli deneme olur s2k sanki 190 da bi adım önde olabilir
s2000 alır.bu arada s2000 270 de kesiciye girmiyormu ?
ya gelin ikinizide geçeyimde şu kardeş kavgasına bi son vereyim :hehe:
190 whp - RC in 230 240 hp krank olması lazım dimi
207 lerde kayıp az diye biliyorum ben. 220-230 değil araçlar(araçlar diyorum bir rc'miz daha var özgürün speclere yakın:) ) 205 civarı krank.
205 190 olamaz ya en azından bizim vamag dynoda olmaz
40 hp kayıp verdi vamag, serp 6% verdi ama motor gücü aynı anlamadım ben bu işi
valla ölçüm yapılan dynoyu bilmiyorum ama diğer araçta yakın güçlerde çıktı.
http://www.techturkey.com/forum/show...28480&page=134
burada özgürün aracını dynosu var.
dyno olayını pek anlamam,bi inceleyin isterseniz.
bu serp benim yere kaybımı da 6% çıktı, anlamadım bu işi:)
s2k alr gıbıme gelıyo ama denemek gerekır..rc de bos deıl ama:)