60'ta 1000 devirde olmuyor araç ne yaptınız? Vtec açar, 3 yapar geçer gider...
S2000 alır
207 RC alır
80-230km'de s2000 %100 geçeceği için hem araç sahipleri eğlensin, hem de bizler izlerken eğlenelim diye 190km de bırakmayı kararlaştırdı. Yoksa amacımız Rc'yi hezimete uğratmak 10 boy fark yedirtmek değil.
Kaldıki Özgür'ün de önceleri çoğu zaman belirttiği gibi 207 THP serisi (Rc-Gt) 4. vitese kadar dinamik bir sürüş karakteri sergilerken, muadili araçlar ile kıyaslandığından 5. vitese atıldıktan sonra anlamsız bir şekilde sakin bir modda hızlanmaya başlıyor. Bunun nedeni de sanırım üzerinde küçük bir turbo olması (k03) ve 1.6lt motora sahip olması gibi nedenlerden oluşuyor.
190 a kadar 207 1 boy önde olur, sonra S2000 geçer fark artarak devam eder...
modlu Rc sahibi abimiz geçerim delerim gibi yazmıyor hiç ama anlamayan arkadaşlar hala var yok geçemezsin ne olursa olsun yok şu devir bu devir kesin hazır cevaplar her yerde yazmaya devam ediyor..
her devirde her viteste gerekirse basarız yol müsait olursa falan yazmış yani işin keyfi tarafında belli..
artı olarak ben siteye konu bile açmazdım ne olur diye de herkezin kendi özgür düşüncesi..
miniyle s 2000 geçemeyen arkadaşlar olmuş ama ben geçtim geçilmez diye bir durum yok..
Gerçi s 2000 var s 2000 var olayına konu dönücek![]()
rc neden gecemesin 190 whp ise stock vs stock denmiyor sonucta![]()
Birileri 190 whp ne bilmiyor galiba...
Bence çok ama çok denk bir yürüme olur. Hatta 4 sonuna kadar olacağı için RC den yana bitebilir
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tuğral stock wrx 218 Hp, stock Golf GTi TFSi 200 Hp , Clio RS gırtlak 190-200 Hp, Vtec atmo grtlak (190-200 hp), Megane RS stock 225 HP , Leon Cupra stock 240 Hp , Kprosuz brc siz modlu Type-r (220-230 HP), stock S2000 240 hp vb. araçlarla denenebilir..
benim fikrim s2000 alır
edit:
190whp miş
neden 190 onu da anlamış değilim. 207 nin 4 ü orda bitiyor diye felan mı
normal stok filtreli s2000le denemiştim.
3 te basmıştık 190-200 civarından sonra geçebilmişti beni. ben iki kişiydim o tek. 3 de 80-90 gibi basmıştık sanırım.
tekerlek gucum 187 beygir cıkmıştı benim aracın. eger 200 derseniz belki tam 200 olur o anda gecer yada gecemez
ama 190 derseniz durum değişebilir.
gerçi şu da var
benim arabam 1100 kilo
rc ne kadar.. ?
s2000 inin ne kadar sağlıklı olduguna ve pilotaja kadar her sey sonucu değiştirebilir ama bence oyle boy boy fark olmaz..
neyi uzatmaya çalışıcam kardeşim insan gibi sorduğumuz sorulara bile çıkış yapıyosunuz.
beni sorduğum soruda ne art niyet var evet 60 ta başlayabilir ama bütün denemeler190 da bitmez açıklama yaptığınıda biliyorum ama o s2k ne idi bütün bu araçlarlada aynı şeklide denemek istiyosun diye sormanın nersi ayıp asıl sen ne zaman yazsan sürekli muhalefet oluyosun senin yaptığın ayıp bırak cevabı da soruyu sorduğum kişi versin
mkV GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)