1.5 sene geçmiş konu açılalı neredeyse hala bir deneme yapılamamış. Bu da ciddi bi beceri gerektirir![]()
S2000 alır
207 RC alır
1.5 sene geçmiş konu açılalı neredeyse hala bir deneme yapılamamış. Bu da ciddi bi beceri gerektirir![]()
Bahsedilen 207rc stock(filtre e sprintboosterli) 2009 leon cuprayi 190'a kadar 2 boy civari geciyor. Bence s2k ile kafa kafaya giderler yada baya yakin olurlar
Wideband sensorum hafta ici elime gelirse cuma ayari tamamlayip cumartesi bende deneyebilirim..
Bir sonraki hafta O2 sensorum gelince tekrar deneriz..
bence s 2000 alır![]()
ilginç mazıde kalmış bır konuuu. mumya uyandımı desek acaba. DV plakalı s2000 istenıyorsa istediğiniz akşam araç sahıbıyle görüşüp nereye dersenız oraya gelırızz. böle dürüst adamlarla araba denemeyeı baya zaman olmuştu. ÇOK EĞLENCELI OLACAK İNŞALALHHHH
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Erdinç sağolasın..Onur Soytam dan duyduğum kadarı ile söylüyorum AEM V2 hariç stock muş doğru ise deneyelim..
Benim araç 212 Hp civarında yani 240-245 Hp likse S2000 deniyelim...
Ustaa da bugün başka bir şey dedi kafam karıştı
Eğer dediğim gibi ise bu hafta içi deneriz pm leşelim..![]()
evet 2 yıllık konu sonuçlandı sayılırr. çok güzel ve eğlencelı bır deneme oldu. özgür abı tekrar ayağına sağlık. senın gıbı güzel insanlara ihtiyacımız varr. videoları yarın eklıyoruzzzz... s2000 e oy veren arkadaşlar yanılmadı
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
EyvAllah..Sizin de ayağınıza sağlık...
Şu stock S2000(Serkan ın yada başkasının) i de bir ara ayarlarsanız sevinirim.Ama sen seç çünkü dedikleri gibi olsun araç..
Onur un saxo da gerçekten hızlanmış hafifletme ve egzantrik timing den sonra..Erkan Usta nında eline sağlık...
Seni de keşke daha önce tanısaydım.Teyzemin ies i sizde yaptırırdık (o zaman kabarık bir fatura çıkmıştı.) Onlarda başka yere götürmüşler..
Zeki cim çok zevkli oldu s2000 - RC oldu s2000 saxo vts oldu saxo vts 106 gti oldu 106 gti RC oldu..Yani ortaya karışık oldu..
Erdinç kardeşim den alıntı yapayım..
ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı
Videoları onlar çekti yarın koyarlar ama ama genel olarak 80 de basılınca 2 de 3-4 boy rahat alıyor. 60 da basarsak yüksek süratlerde yine fark böyle ama daha geç açılıyor.
DV nin yapılacak işlemleri var daha çok can alır.Ben fazla anlamıyorum japonlardan ayrı bir dünya ama Erdin çin dediğine göre bindiği en iyi s2000 miş üstündekilere göre..
Allah kaza bela vermesin..
efenim neden caarmıyonuz arabamız bozuk diyemi![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Valla fazla kişi olmasın istekleri oldu , hatta beni onur aradı var mı deneme diye var da dedim benim çağırmam la olmaz ara Erdinç Abini dedim o da aramış öyle geldi ama bir baktık 10 araba var ehehehehe
Ama en çok Alper e alkış adam her denemede Kemer den kalkıp geliyor Ctesi de vardı biliyorsun...
Yani ben onda kimseye haber vermedim..
Alper in GTi da ne var bilmiyorum ama ciddi gidişi var.Kendi yazsın ..
2 de hemen öne çıkıyor (sararsam) 4 de yakalayıp geçiyorum..
2 de hemen öne çıkıyor (sarmazsam) 3 de yakalayıp geçiyorum..
Ama stock RC kısalı filtreli egzost lu sağlıklı gti ile 4 kadar yanyana onu gördüm..4 de anca geçebiliyor..
Masallah araclarimiza dv s2k de ctm91 rc de goruntu + performans yonunden cok begendigim araclar
Bir haftasonu guzel bi mangal & fotoday tadinda bulusma yapalim oglenden aksama kadar sohbet muhabbet aksamada rollingler olur.
Tolga abimin de(Tolga-R) ellerine saglik ugrasti etti k-pro'ya yakisani yapti sagolsunCok sukur bugun yeni wideband sensorum geldi ve hemen taktordim + olarak dedigim gibi ayarim bitti afr falan tam kivaminda sorunsuz durumda, Hayirlisiyla artik haziriz
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)