S2000 alır
207 RC alır
207 RC in şanzumanı acaip kısa, ekonomi nerden çıktı ki?
benim tıfıl 5 de 6850 de 241 yapıyor gerçek hız, kadranda en az 255 görürsün
Built to fall....
dogru dıyonda denedıklerı araca baglı kankabak bence s2000 gecer dıyorum ha yanlıs anlama ahahah
bak kanka ornek olarak koydum;
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/37264-civic_typer_vs_bmw_m5.html
bırde 3.35 le deneme vardı o konuda silinmiş yanlış hatırlamıyorsam 60-240 tı.
demek istediğim 60-190 deneyelim demiş arkadaş rc s2000 den hızlı dememiş ki?
en azından benim anladıgım bu![]()
RC'nin 5 güzel ya. Benimle denerken hiç atamamıstık bendeki arıza yüzünden ama (o dönemde benle denk yürüdüğü setuptan bahsediyorum) 5 e attığında yanıma geliyordu Özgür. Cekinceğini sanmam 5 dede basar sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Hemde izlemesi zevkli olur
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Göki şöyle ki araçta K03 turbo var 190 dan sonra nefesi kesiliyor..Sonuçta karşı taraf kabul ediyorsa bence problem yok..
Ben zaten baştaki mesajlarımda dedim k, bir deneme 60 da bir deneme 80 de dedim..
Önceki mesajlarda 60 km s2000 in ölü devridir dendi bir kaç kez benim de 190 dan sonrası ölü devrim..![]()
2000 atmo veya turbo araçlarda 190 dan sonra ibre onlara dönüyor zaten bunu inkar etmiyoruz.
s2000 karşısına başka çıkan 207 RC olmadığı için değişik kombinasyonları (80-230 60-230 60-190 0-400 0-190 km ) izleyemiyoruz maalesef.
Amaç s2000 geçtik demek değil.İzleyen herkez 190 dan sonra devam etselerdi s2000 geçerdiyi söyleyebilir ki kabulümüz zaten itirazımız yok buna..
Antalya maalesef (efe kızacak yine ) ama deneme yapacak araç konusunda biraz kısır bir yer (güzel araçlar var ama ulaşamıyoruz bir türlü)
Dolayısıyle litreden 120 Hp çıkartan araca her zman şapka çıkartırız..Amaç sadece uğraşılmış bir 207 RC stock bir S2000 le yolda ne yapar ı görmek..Uzunda hertürlü s2k alır.![]()
her deneme guzeldır aslında sadece daha sonradan yapılan muhabbetlerın guzel oldugu cok enderdır...aslında tum denemeler ıcın soylurum bunu; bencebır arac kac hp olursaolsun aktarması nasılolursa olsun eger ıkı arac denenecekse ve amac aracların bırbırlerıne ustunlugunu gormek ıse;
1- 1 vıtes den yurutup basılır
2- ıkı arabanında ıstedıgı vıteslerden ve hızlardan basılır
3- 100-200 denenır...konu kapanır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)