156nın vites topuzu kocaman ve vites yolları uzunmu? genelde cogu modelde aynı goruntu oluyo onu bi cozseler hem daha güzel gözükücek iç mekanı hemde daha seri vites atılabilcek. özellikle topuz tasarımını ufaltsalar güzel olur.
156nın vites topuzu kocaman ve vites yolları uzunmu? genelde cogu modelde aynı goruntu oluyo onu bi cozseler hem daha güzel gözükücek iç mekanı hemde daha seri vites atılabilcek. özellikle topuz tasarımını ufaltsalar güzel olur.
civic tahminimden ağırmış yaw:
rockford dediğin doğru, uzunluk ve topuz konusunda haklısın. Ama o vites geçiş hisleri gerçekten güzel.
916 V6 Turbo
fd2 civic 1.6 arabayı honda üretti mi???
civic fd2 ile 1.6 lık alfa ise karşılaştırılan,
roll de ya da dragda hangisinde olursa olsun 2 saniye sonra alfa fd2 nin plakasını bile okuyamaz!
2bilemedin 3 saniye sürer kapışma zaten..
2.0 motor, 225hp dir fd2 ler..
pek sayın kendilerinde k20 motor vardır
fd2 Türkiyede YOK.. fd2 TypeR Sedan dır..
Türkiyedeki olan civic ler fd1 dir.
Hele fd2 civic 1.6 diye bir şey asla yoktur.
nereden duydunuz ki fd2 fd2 diye.. ?? insanları yanlış bilgilendirmeyin!
gelelim FD1 ile 156 arasındaki kıyasa,
kalkışta alfa önde çıkar, 110-120 den sonra civic yanından uzar gider.
alfa spec =
Motor
4 silindir
Motor hacmi
1598cc 16V
Eksantrik
Üstten çift eksantrikli
Besleme
Püskürtme
Maksimum Güç
120 HP / 6300 d/d
Maksimum Tork
144 Nm / 4500 d/d
Maksimum Hız
200 km/h
Hızlanma 0-100km/s
10,50 sn
Ağırlık
1230 kg
bence civic alır.alfa'nın motoru ile ies'in motor denk.beygir gücü ve torkları aynı.ama ağırlık farkı var.fd2 de ne olur bilmiyorum
Bence bunun tam tersi olur. Alfa geriden yakalayıp geçebilir ama öne çıkacağını sanmam.gelelim FD1 ile 156 arasındaki kıyasa,
kalkışta alfa önde çıkar, 110-120 den sonra civic yanından uzar gider.
916 V6 Turbo
hala FD2 diyorsunuz ya pes!![]()
Gorkem bırak fanatikligi getir bı alfa 156 1.6 deneyelim nasıl olsa headers, egzoz isinede giriyorum![]()
Bulurum ama senin bulcani geçmenin tadı olmaz. Ona bakarsan herkez vtec2 geçemezsin diyordu 4-5 atıyorum. Sadece Göksel abinin JAPON üretim(sadece 2004 model 1.6 ls olan 100 araç böyle tr'de) vtec2 2'nin sonuna kadar yarım boy onde 3 den itibaren one çıkıyorum ve sonuçta 2 boy atıyorum
Honda gibi motoruna guvenemiyo ama güvenseydi 0 Km araçlarına o da honda gibi 6yil 150.000 garanti verirdi onu bırak vti i duşun 99 ylindan beri hangi marka atmosferik 1.6 motorda 160hp güç elde edebilmiş(Bu arada Youtube'a bak sizin 2.5 v6 yi stock sadece v2'li vti saka yapiyo).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)