Bu arada resimdeki Clio RS Trophy Cup modeli. Yani 950kg larda olması lazım. Kasnağından tutun da jantlarına kadar herşeyi normal 172 liklerden daha hafif. Yani 172 likten çok daha hızlı bir araç![]()
Clio RS
306 GTI
Bu arada resimdeki Clio RS Trophy Cup modeli. Yani 950kg larda olması lazım. Kasnağından tutun da jantlarına kadar herşeyi normal 172 liklerden daha hafif. Yani 172 likten çok daha hızlı bir araç![]()
Bora, krank kasnağı daha hafif değilmiş malesef, tüm ölçüleri boyu eni ve kilosu herşeyi aynı tüm 172 lerin malesef. Geçenlerde baya bir araştırma yaptım, hatta yurt dışından cup'ı olan bir arkadaş ile görüştük tek tek ölçtü benim için, standart 172 ile ölçü olarak aynı. Yani bu bir söylentiden başka birşey değil. Hafif olduğunu varsayarsak, 2kg daha hafif desek, inertia sını hesapladığımızda arabadan 5kg ağırlık azaltmak gibi bir duruma denk geliyor ki bu da devede kulak ki kasnağın kendisi 2kg.![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Krank kasnağı daha hafif diye biliyorum ben ama aslında hafiften ziyade daha dayanıklı da olabilir. O nedenle normal 172 kasnağından farklı olarak farklı seri kodu ile farklı fiyata satılıyor. Ama dediğin gibi eğer 2 kg ise bunu daha da hafifletsen ne olur etmesen ne olur. En iyisi kilo vermek kanka![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Skate61 e katılıorum aynen rs de ayrı bır havası olan arac bende 306 da ıs performans a gelınce bnm kanımca rs ustun gelır![]()
benim tercihimde 306 gti dan yana.mk2 rs hoş duruyor ama mk1 için aynı şeyi söyliyemiyeceğim![]()
barnak bassam olurmu ?
1- Clio RS
2- 306 GTİ
3- 306 GTİ
4- 306 GTİ
5- Clio RS
6- Clio RS
7- % 50 Clio RS %50 306 GTİ
ankete bakılırsa sonuç baya açık sanırım
teşekkürler cevaplar için
1- Performans ? ( Drag - Roll - Top Speed ) Kesinlikle Clio RS
2- Yol tutuş - Stabilite ? Clio RS
3- İç Konsol - Ergonomi - Tasarım - Donanım ? 306 GTi
4- Görünüm Estetik ? 306 GTi
5- Güvenlik ? 306 GTi
6- Motor Modifiyesine verimlilik ? Clio RS
7- Genel olarak tercihiniz ? Japon İyidir![]()
1- Performans ? RS
2- Yol tutuş - Stabilite ? 306
3- İç Konsol - Ergonomi - Tasarım ? 306
4- Görünüm Estetik ? 306
5- Güvenlik ? 306
6- Motor Modifiyesine verimlilik ? 306
7- Genel olarak tercihiniz ? 306
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
güncel.....
306 306 306:d
1- Performans ? ( Drag - Roll - Top Speed ) Kesinlikle Clio RS
2- Yol tutuş - Stabilite ? Clio RS
3- İç Konsol - Ergonomi - Tasarım - Donanım ? (İç konsol-ergonomi olarak) 306 GTi donanım olarak kesinlikle Clio Rs (yol bilgisayari v.s)
4- Görünüm Estetik ? 306 GTi
5- Güvenlik ? Clio Rs
6- Motor Modifiyesine verimlilik ? Clio RS
7- Genel olarak tercihiniz Clio Rs![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)