User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 2006 caymanS / 2003 carrera 4S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki aracıda kullandım otomatik ve manuellerinide ;
    911'i 4s almasanda çok sorun olmaz ama 911 alıcaksan kesin 2005 veya üstü almaya çalış eğer olmuyorsa cayman al.
    Ama tavsiyem pdk haricinde otomatik alma tabi trafikte kullanmayı düşünüyorsan porsche manuelin debriyajı üzebilir
    911'lerde 997 kasanın son hali ile makyaj öncesi arasında şanzıman haricinde nerdeyse fark yok (far,navigasyon vs. gibi aksesuarları saymıyorum)
    Ayrıca carrera'da olsa cayman'da olsa otobanda 250+ hızlarda hafif olmasının dezavantajını görüyorsun tabi sport tuşuna basıp rahatlamak istiyorsun o zamanda sertlik ayarı sonda olan koniler gibi salınımlar yaşıyosun

Şu ana kadar cayman s (auto) , 997 carrera S cabrio ve coupe (manuel,auto) , 997 carrera 4s cabrio (manuel), 997 makyajlı carrera S cabrio (PDK) hepsini en az 1500km olmak üzere kullandım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi en önemlisi porsche porsche'dir hayatımda en keyif aldığım alettir ferronun sesi, lambonun hırçınlığı yok ama o safkan bi spor araçtır

http://www.sahibinden.com/2007_carre...XQQdisplayitem

bu araba kaçtı ya acaip üzüldüm

Silverbullet
    Misafir
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi en önemlisi porsche porsche'dir hayatımda en keyif aldığım alettir ferronun sesi, lambonun hırçınlığı yok ama o safkan bi spor araçtır

http://www.sahibinden.com/2007_carre...XQQdisplayitem

bu araba kaçtı ya acaip üzüldüm
    bu bnm arkadasımın arabasıydı gercekten uygun bi fiyata verdi arabayı satıldıgını duyunca üzülmüstüm bende ne yalan soliyim

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit
    10krktr
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silverbullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bnm arkadasımın arabasıydı gercekten uygun bi fiyata verdi arabayı satıldıgını duyunca üzülmüstüm bende ne yalan soliyim
    uygun derken sakıncası yoksa kaçagittiğini öğrenebilirmiyim
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

Silverbullet
    Misafir
    sakıncası olucagını sanmıyorum cunku sahibindendeki fiyat gibi gitti 78bin euro ya ama cok temiz bi araba oldugu icin 78bin dusuk bi rakam bence o araba icin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silverbullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakıncası olucagını sanmıyorum cunku sahibindendeki fiyat gibi gitti 78bin euro ya ama cok temiz bi araba oldugu icin 78bin dusuk bi rakam bence o araba icin.
    arkadaşını zamanında aramıştım belki hatırlar 105€ isterken 75€ + mazda rx8 demiştim vermemişti ah o zaman verseydi hem onun için hem benim için iyi olucaktı sonra gidip evo x aldım fiyatı 78'e düştü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)