Cık cık cık alla halla......... bin Sti ına arkana bile bakma derim.
Cık cık cık alla halla......... bin Sti ına arkana bile bakma derim.
type r derim kawga çıkar![]()
kişisel tercihim stı dan yana olur![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ne sti al hocam s2k gorunus guzel bıcım guzel
www.honda-tech.com
tadına varmak diil ki tad alamıyorum s2000 kadar
Sti a binipte tad almayan nasıl olabilir şaşırdım doğrusu![]()
bi gece s/c s2000le zekeriyaköy yoluna çıkalım senle, sonra karar ver![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
bence stiii tek kelimeyle evo mevo hikaye.. evo9 da kullandım evo 6 da kullandım evo 10da kullandım.. iç kalitesi olsn sürüş kalitesi olsun herşeyiyle stiii
ama s2000 kendine özgü güzel yanları var sc ile süper oluyor cok keyif alırsın..
EJ25,
arabadan anlıyomsun merak ettim
ben ne yazdım aracı fabrikadan cıkartırken az yaksın diye biraz fakir bırakmıslar sizde basıncla oynadıgınız zaman arac otomatikman dahada fakire dusuyor..yani bunu gercekten anlamadınızmı?
yani siz bi araca sınır sayılabilecek bi yakıt karısıımında biniyosunuz vede turbo basıncını acıosunuz?arac sizce dahamı az yakmıs oluyo daha fazla fakire duserek
eger gercekten anlamadıysanız bu kadar süredir bu forumdan ne kazandınız cok merak ettim![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
genel olarak söylüosan ölcmeye gerek yok zaten öyle..
subaru icinse bi subaru ustasından duydum.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
s2k full NA tadından yenmez(:
OEM+
bu karsilastirmayi aciyorsan yaman bence s2k al senteknik ve mekanik olarka iki araba karsilastirilamaz. S2k yi al ustunu ac yenikoyde gez
![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)