denıycez denıycez ısler yogun ama barısla sonuclar boyleyse denemıze gerek bıle yok :) yanlıs anlasılma olmasın aracımızın fazlalıkları yuzunden soyluyorum bunu
Printable View
denıycez denıycez ısler yogun ama barısla sonuclar boyleyse denemıze gerek bıle yok :) yanlıs anlasılma olmasın aracımızın fazlalıkları yuzunden soyluyorum bunu
"sı da headers, egzoz, fıltre kıt,chıpped ecu var"
yazmıs ilk mesajdada kısa si a cok yarıo orası kesin :) simota balina dick short ram dedigin ürünün linki varmı ?
Aracta fazlalk war dendigi icin soledm.ben o fazlaligi piston fln sandm :) fazlasi cip olmasi eksigi crx 3.4 o zmn.
bence yınede denemekte fayda var sonucta brs eg arkadasımızın aracındada cok eksık bırsey yok en iyisi her ıkı tarafında musayıt olduu zamanda denılerek gorulmesı. arkadasta cok dostanı yaklasıp ıddam yok video bile cekmedım zaten demıs onun aracınada focusa kazasız belasız surusler
şunuda unutmayın idda x araç ile y araç arasında yani şu şerefin focus olsa geçerdi vs yapılcak bir durum yok belki stp nin deniyceği focus daha hızlı veya daha yavaş bunu kimse bilemez barışın denemesınden kimse baz almasın
ben x aracla denediler sandım baska focusmus bılmıyordum tabıkı belkı daha yavas belkı daha hızlıdır en ıyısı beklemek
http://image.hondatuningmagazine.com...jdm_intake.jpg
bunun simotasi soledgm intake.
si alır :)
brs eg nin denediği focus ile başlıktaki araç farklı araçlar mı?
farklı barış la o focus konuya yancı dahil oldular stp den önce denedıler haeuheauhaha
ayni focus die biliorm hatta konu başlarinda stp ilan link fln biyş koymustu lacivert focus.
aynı focusmu deilmi o focus deil dendı ?? ama lacıvert cok basık focus ise selcuun dedıı focus o
Roll da si ile yürümek maksimum 50 shot
Dragda kafa kafaya gitmek 75 shot
Tasarımına harikası ve sürüşü acayip zevkli bir araba sahibi olmak....Paha biçilemez.
Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Geri kalan herşey için NOS basın diyorum. Kaldı ki temiz bir Sport Trend baya kelepir.
aracta ilanda sadece cai var yazıyor . gercektende temız araç hele bırde bırkac ıyı giden aracla yurudumu fiyatı pirım yapar valla :D