94 civic si
focus sporttrend
kendım bı focuscu olarak ve 2 3 tane farklı focus st ye bınmıs bırı olarak focusun si la kg farkı olduu ıcın cok fazla tutunacanı sanmıyorum esıt kılolarda olsa belkı ama si gecıcektır focus daha cok kalıte yol tutus ve guvenlı sürüş vermektedir ama kolay kolaysa asla gecılmez arada 3 5 otobus yada tır farkı beklemeyın ama tabıkı de si gecıcektır bu arada ömer de belirtmıs focus 2.0 130 hp dir 135 deil...
sedan si ile filtre egsoz headers iken focus sporttrend ile denemistim si ın sanzıman 3 4 uzun ama focus vti yada bi 106gibi gitmedigi icin sorun olmamıstı ilk vitesten 4bıtene kadar si ondeydi sorasında trafik oldugu için bıraktık. hb biraz daha hafif ve chip li oldugunu düşünürsek buda bi ekstra olur. tabi denedim focusun durumunu bilmedim için hepsi ölemi gider fikrim yok
bu arada si lara hangi aracın final drive ı uyuyo ? oranı kac?![]()
biz 1.6 ies le trend denemistik si bence rahat alır o kadar soylim
focuscunun arabasının rengını plakasını bılıyormusunuz bıldıım bırkac focuscu var aracını focussport tan getrdıi parcalarla doldurup forumlarda yada rolıng vs le işi olmayan sadece kendı zevki ıcın yapıyorlAR araclarını eger bu kadar guvenıyorsa dedııın gıbı selcuk ya hayal alemınde yasıyor yada soylemedıı bırsyler var![]()
lacivertmı dıe sorucaktım bendebursalı bı arkadasım vardı aracında dereceli chıp vs hersy vardı eger arac cok basılı farlı stoplu bırsey se odur o aracı bıraz zor gecer dynoda 185 hp vermıstı cunku
kanka senin pilotluğuna bişey demem,si da yay koni ile iyi döner ama
focusun standartı zaten tutuyobide yay koni falan yaparsa çıkaramazsın onu yoldan
si o kadar dönemez aynı modlar ile kanımca
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)