sen fabrikanın virajdan çıkarken kolla bencearkandan biri yanyan gelebilir efsane spec geri dönüyo yani ona göre
![]()
94 civic si
focus sporttrend
sen fabrikanın virajdan çıkarken kolla bencearkandan biri yanyan gelebilir efsane spec geri dönüyo yani ona göre
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yaw bu fokus 10 sayfada konu olacak bir araba değil.. yapmayın etmeyin..![]()
![]()
focusun bakımları yerinde olsun....moda gerek yok...eec5 ile km ve yıpranma payını tolere eder o makine....2.0 blacktop ta crank breather'ın bile değişim yada temizliği sonucu eskisine nazaran ne kadar fark ettiğini çok iyi bilirim
konu kg/hp oranına dönüşmeye başladı ...mevcut halleri ile denenir sonrada kg ler eşitlenir birde öyle denenir kimin beygirleri daha kondisyonlu çıkar ortaya![]()
bu konu daha ortada bırsey yokken konular farklılasıyor en ıyısı en yakın zamanda denesınler videoyuda bizlerle paylasılsın ondan sonra yorum yapmak en iyisi
cam car sen olursun artıkvalla focuscu olsamda pek sanmıyorum si la uzun süre tutuncanı ama focus vtec le 4 e kadar gıdıyormus ilgincime geldı en iyisi sonucu beklemek
focusun 150 lılıgı falan var mar yazıyo mıllet ılanlarında öyle bişey varsa ondan olmasın bu araba
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
bakımla 130+hp olur demedim ki! bakımları yerinde olsun benim için kafidir zetec makinede!
maksat deneme değil mi? kazanana FİA tarafından kupa mı verilecek?
onuda geçtim hp ye karşı hp konuşmuyormuyuz? o zaman konu benim babam senin babanı döver saçmalığına bu şeklide döner koyalım bigblocklarımızı USA tarzı madem işi büyütüyoruz çoğu marka tribünden izlesin yarışları olmaz mı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)