He öyleyse güzel bi noktaya değiniyor kusura bakılmasın :) :icon_tup:
Printable View
ya bırak sımdı yaşı maşı sımdı benı bılen bılır su forumda benden en yaşça kucuk olan bıle adımla hıtab eder yaşla ılgılı bı egom kompleksım yok hatta dıyorumkı abı demeyın kendımı yaşlı hısedıyorum.
yazış tarzım gayet normal seyirciye oynamadan doğal olarak içimden geldiği gibi yazıyorum hıc umrumdada değil biliomusun ne dusunceklerı ne fıkır edınceklerı ;) he ama şu var seyirciye oynaıp kendimi ıspat edeyım diye yazarsam ozaman haklısın yazıs stılım garip gelir :) sinir saygı olayını geç forumda tanıyanlar zaten biliyor benı maytap geçtiğimi onun için söluyorum bı sen takıldın bak yukarı postlara ne yazmıslar ;)
gral kink tartısmıyorum kral olma gibi bı çabamda yok çok bilgiliyimde demiyorum kendime yetecek kadar kendı arabamı yapacak kadar bilgi sahibiyim forumlarda neden bilgi paylaşımı yavaşlıyor biliyormusun senin gibi arada bazen anlamadan dinlemeden bilmiyen sadece post doldurmak ıcın yazan oldugu için şimdi diyeceksınkı sen ozaman nıe geldin bu konuya honda yazdın die işte zaten sorunda orda o ince çizgiyi ayıkamadın uyanamadın onun için atladın ;) neyse uzatmanın manası yok şurda agız tadıyla 1 2 gun once yenıden honda 106 tartısması tatlı bı sekılde start alır dıe dusunerek yazdgım postu burnumdan getırdın
amerıkalıların bı lafı var bildinmi I love you ;)
Vti alcağıma çocuumu keserim :D
O linkteki doğukan.. Ben hiç bilmiyorum aracı ancak aklımın bir köşesinde.. İllaki bigün.. Loto çıkarda istediğim tüm arabaları alırım :)
Buarada bütçe ne kadar?
en temiz vts e vereceğim para oda arabanın cıncık gibi olması lazım:D 14.000 başka kuruş çalışmaz;)
vts aL...yarın bıgun turbolıyim fılan dersen kaput altı daha musaıt... :]
yaa arkadaşlar vts mk1 jantının 1 adet kilosunu bilen varmı acaba??:)
1 adetten bahsediyoruz değilmi?? ama bana 10 kg küsürlerden bahsediliyordu?? senin vts kaç model ne renk??
araçların aslında bir çok parçası birbirine uyumlu fakat 106 nın namı vts nin bi kaç gömlek üstünde bana göre ayrıca piyasası daha iyi ve görüntü dersen siyah gti temiz mükemmel olur derim.
vts 1 özellikle çok ağır gidiyor ..satması zor..
valla kaç gündür bu olayla ilgili araştırma, tartışma, sohbet her ne yaptıysam vts daha ağır bastı vts tercih eden daha çok 106 namı çıkmış ama hep patlak araba olarak namı çıkmış:D vts ninde kendine göre müşterisi binicisi var tabiki hayranlık sergiliyo herkez vts mk2 diyince;)