ankarada emek8.caddede bi galeride sarı vts 2 vardı.ben o arabayı almayı cok ıstemıstım.cok dırı kazasız orjınal 55000 2002 modeldı.21 lıra fıyat cekınce vazgectım tabı.ama gordugum en duzgun vts ıdı.bılen vardır belkı.
Printable View
ankarada emek8.caddede bi galeride sarı vts 2 vardı.ben o arabayı almayı cok ıstemıstım.cok dırı kazasız orjınal 55000 2002 modeldı.21 lıra fıyat cekınce vazgectım tabı.ama gordugum en duzgun vts ıdı.bılen vardır belkı.
doğrudur ama ne kadar temiz olursa olsun hiç bi vts in 21 edeceğini düşünmüyorum:D
Çok el değiştirdi o araba ,
2 sene önce eskişehire gitti 15000 civarında bir paraya alan 2 ay sonra geri birine kaktırdı ?
Vardı bir sıkıntısı ama ...
şimdide 21000
benım bahsettıgım o araba emrahın araba dııl.emrahın arba 2001 dı ztn.plakasını hatırlayamıorum hatırlasam belkı bulucamda.
http://www.sahibinden.com/saxo_vts_2...XQQdisplayitem bahsettıgım arac galıba bu ılanını buldum fotolarını koymamıslar ama gıdıp bakmak lazım.eger dedıgım arcsa ben bıle ılgılenebılırım tekrardan yanı:)
106 gti kişisel tercihim olur ne farkları veya ne benzerlikleri var hiç bir bilgim yok ama :)
mk2 ve GTI arasında hangisi bütcene göre diriyse onu al derim..
Birbirine daha yakın 2 araba olamaz ben olsam saxo derdim oda daha az olduğu için...
mk2 saxo bence daha iyi görünüyor. ama zevkler renkler tartışılmaz.