ben üç yıl boyunca 306 gti kullandım aldığım zevki anlatamam. şuan typer ım var ama ona rağmen bazen ahh 306 diorum :))
Printable View
ben üç yıl boyunca 306 gti kullandım aldığım zevki anlatamam. şuan typer ım var ama ona rağmen bazen ahh 306 diorum :))
bu arada ara sıra sorun çıkartıyordu 306 ama buda her araçta olabilecek kullanıma bağlı ufak masraflardı. yani öle alırsam sanayideden çıkamam gibi bir düşünce gelmesin aklına. temiz bildiğin araba seni uzun yıllar üzmez.
306 gti şaka makinası:):)
206 gti verimsiz bir motora sahip avantajı genç bir araç olması, 306 gti yaşlı fakat motoru lezzetli bir araç. Tercihim 306gti
306gti olsun 3 kuruş fazla olsn xD
206gtii tabiki kül grisi olsun benim olsun :D
yardır yardır faydası vardır.... :) tabi ki 306 GTIIIIIIIIIIIIIII
eski hep iyidir. 3yüzVI
Gti ların arasında en kötü geçmişi bulunan bir araç sanki sadece gti üretmek için piyasaya çıkan bir makine tip olarak gayet güzeldir ama 306 kadar gitmez.. 306 gti diyorum..
306 gti alırdım
306 alır sorunlar içinde kafayı sıyırırdım. :))
marifet orda zaten.mesele hor kullanılsada sorun çıkarmaması.
bence amaç perf ise 306, sorunsuz konforlu ve çıtırdan gazlamak ise 206.
Dostum 5 sene 306 gti kullandım, tek yaşadığım sorun değiştirmeyi ihmal ettiğim v kayışının kopması nedeniyle motorun hararet yapmasıydı, dediğim gibi o da benim ihmalimden kaynaklandı. Herkes çok sorunlu diyor da millet nasıl kullanıp da sürekli sorun yaşıyor anlamadım :)
bence alakasız araçlar..kıyaslamak bile yanlış..2006 yılından beri 306gti sürüyorum..artık klasık gozüyle bakıyorum ..tamini 3,5 senedaha binerim bi aksilik kaza bela olmazsa..
her şeyiyle 306 GTİ....
1998 model 106 gti kullandım sattım sonra 206 gti aldım kaza yaptım yaptırıp sattım sonrasında 206 roland garros aldım onuda dayıma sattım şimdi 306 gti kullanıyorum satabileceğimi sanmıyorum:)