temizini bulabiliyorsan 306 gti öndedir, ama temiz 206 gti bulmak daha kolay oluyor... 206 alıcaksam amacım gazlamaksa rc alırdım, ekipman vs.vs. ise quiksilver alırdım gti çok arada kalmış bir araç...
Printable View
temizini bulabiliyorsan 306 gti öndedir, ama temiz 206 gti bulmak daha kolay oluyor... 206 alıcaksam amacım gazlamaksa rc alırdım, ekipman vs.vs. ise quiksilver alırdım gti çok arada kalmış bir araç...
450 krs yakan 206gti servise gitmeli bence :)
3 yıldır kullanıyorum en çok sıktığım dönemlerde bile orjin halde 400 ü gçmedi. normal kullanımda 250 maks 300 yakar.
ha şu an 600 yakıyor sıkarsam o ayrı :D (ayarsız)
306+6 der tek gecerim pugda :)
şimdide işte şehir içi tüpte yakar :))
yapacak bişey yok.zaten 2 map yapıcam biri full fakir.biri performans :D belki braz ekonumi yaparız.
306 tercihim olur harbi alet ama pek böle iddalı olmayacaksan sadece seni tatmin etmesi yeterli olcaksa 206 gti kıpkırmızı sunroof lu
ahh ahh
tip olarak 206 daha çekici geliyor. fakat 306 gerçekten gti özelliklerini tam olarak taşıyan bir araç :)
306GTi tabiki. çok çok ayrı bi makine o.
306 gti tercih ederdim ama biraz daha bekleyip 206 rc'de bi ayri hos olabilir ;)
206 . gti yazısını hak etmiyor bence :)
yürümeyebilir ama zaten çok iyi yürüse 12000 e satılmazdı.
12 gbi komik bir rakama alınabilecek en donanımlı, en konforlu, en yakışıklı spor araç bence :)
beyazını bulursam seneye gider alırım 120000 km den fazla olmıcak ama :) full olcak deri koltuk sunroof klima airbag herşey herşey :)
tabikide 306 gti ve erel abimin dediklerine katılıyorum 306 gti a motorunda ufak oynamalar filtre egzoz chip gibi dış görünüm olarakda yay far karartma app plaka xenon bitti :)