User Tag List

Sayfa 10/17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
319 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Fiesta 1.6 Sport Tdci Rally Pack

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olum gidip en cirkin fotosunu koymusun o egzoz ne o abarth jantlar ne allasen ya abarth`in n zmn jantlari gzel oldu ki gp`de guzel olsun abarht tampon yapsin sdece yaa valla
    Jantlar Abarth degil tjet jantı sadece karbon boyalı Eksozda tjet eksozu.. Arabada sadece kw coilover var ve jantlar boyalı Kaldı ki bu kasada abarthın orijinal jantı oldukça başarılı; örnek vermek gerekirse bkz.

Sen uzun zamandır abarth'ı takip etmiyon heralde cigerim
    Tango-1 never dies.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ikisi de var ve st nin sürüşünde arka taraf çok daha iyi destekliyor ön lastiklerin tutuşunu. viraja girerken arka tarafta esneme hiç olmuyor ve virajın içine rahatlıkla yanaşabiliyosun.

spor şasinin farkı sadece sert süspansiyon değil arkadaki burulma çubuğu daha kalın, şasi daha sert ve viraj çubukları da daha kalın. direksiyon kutusu kısa turlu çok iyi denilebilecek normal fiestadan bile baya iyi.

2004 ten beri kullanıyorum ve en ufak bir dökülme olmadı ki benim aracım ilk çıkan modellerden vs asmli. sadece oksijen sensörü arıza yaktı temizledik taktık sorun kalmadı. st de zaten daha problem yok bir tek bol basslı parçalarda kapı açma kolu zırıltı yapıyor.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence şuna karar vermen gerekiyor.Dizel arabamı istiyorsun yoksa sportif bi dizel mi bakıyosun

Çünkü tek kapı grande sportif bi dizel değil bence.Yani yürüyeni olsun,body-kit,spor recaro tarzı koltukları olsun 4 kapıyla arasında fark olan araç sportif olandır..

Bu klasmandada

ibiza cupra var bildiğim fiesta s'e alternatif olarak.Oda sonuçta çok daha hacimli ve güçlü motora sahip.Tabi bu rakamada bu kadar temizini bulması mümkün değil.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiesta S'i çok fazla 1.4 Tdci Beyaz şirket arabaları kullanarak yorum yapan arkadaşlar olduğu için herkes mokluyo ama ben hala Fiestadayım zaten

Çünkü aradığım bütün kriterlere uyuyo maşallah
    emin ol o şirket arabalarıyla S 'ler arasında en başta kullanış keyfi açısından dağlar var ..

fiesta S in en çok koltuklarını ve direksiyona verdiği tepkilerini seviyorum mesela

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ikisi de var ve st nin sürüşünde arka taraf çok daha iyi destekliyor ön lastiklerin tutuşunu. viraja girerken arka tarafta esneme hiç olmuyor ve virajın içine rahatlıkla yanaşabiliyosun.

spor şasinin farkı sadece sert süspansiyon değil arkadaki burulma çubuğu daha kalın, şasi daha sert ve viraj çubukları da daha kalın. direksiyon kutusu kısa turlu çok iyi denilebilecek normal fiestadan bile baya iyi.

2004 ten beri kullanıyorum ve en ufak bir dökülme olmadı ki benim aracım ilk çıkan modellerden vs asmli. sadece oksijen sensörü arıza yaktı temizledik taktık sorun kalmadı. st de zaten daha problem yok bir tek bol basslı parçalarda kapı açma kolu zırıltı yapıyor.
    ömerim ağzından bal damlıyo bilinçli kullanıcıda aracın durumu ortada.

Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence şuna karar vermen gerekiyor.Dizel arabamı istiyorsun yoksa sportif bi dizel mi bakıyosun

Çünkü tek kapı grande sportif bi dizel değil bence.Yani yürüyeni olsun,body-kit,spor recaro tarzı koltukları olsun 4 kapıyla arasında fark olan araç sportif olandır..

Bu klasmandada

ibiza cupra var bildiğim fiesta s'e alternatif olarak.Oda sonuçta çok daha hacimli ve güçlü motora sahip.Tabi bu rakamada bu kadar temizini bulması mümkün değil.
    Ben sportif özelliklere sahip öncelikle yol tutuşu çok iyi olan bir dizel araba istiyorum.

Ibiza Cupra Tdi'lar hacim olarak daha cezbedici olsada fiyat olarak yüksek.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin ol o şirket arabalarıyla S 'ler arasında en başta kullanış keyfi açısından dağlar var ..

fiesta S in en çok koltuklarını ve direksiyona verdiği tepkilerini seviyorum mesela
    Pazar günü inşallah test sürüşünde çözücez işi

Koltukları benimde çok hoşuma gitti ama kızakları uyarsa elimdeki Sti Replica koltukları ile bu keyfi dahada arttırıcam

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fume muhtesemmiş ömer birde yeni fiestalar hakkında ne diorsun forumlarda cok ses yapıyor falan diorlr bende onlardan dusunuyorum bir dizel şart
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya moruk focuslar 1,4 mü yada senin arabanın motoru ne

gp için olumlu yorum yaptığını düşünerek kutluyorum seni
    Kardeşim denklem ortada.. 1.6 litre hacimli 90 beygirlik tdci motor multijetleri rahat geçiyor benim arabam 75lik versiyon 90hplik olsada çok rahat geçer mesela Thollga'nın arabası 90hplik multijet.. Ben 1.4 hacimli tdci fiestayı çok rahat geçtim ikimizde stockken gerek rollingte gerek drag'ta..

Korayın istedigi 90 hplik 1.6 motorlu araba kendisini hayli hayli tatmin eder.. Kaldı ki tipide düzgün.. ufak tefe sportif detaylar var tıpkı FUN paket gp gibi.. o detaylar çok şeyi farkettiriyor..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fume muhtesemmiş ömer birde yeni fiestalar hakkında ne diorsun forumlarda cok ses yapıyor falan diorlr bende onlardan dusunuyorum bir dizel şart
    Ses konusunda birşey söyleyemicem abi gerçekten dikkatimi çekmedi. Sürüşü çok güzel ama. Eskisinden daha konforlu direksiyonu daha hafif debriyajı kullanması daha kolay. eski kasada özellikle st de sürüş biraz ağır oluyodu. ben yeni kasayı seviyorum. değiştircek olsam alırdım bi tane otomatik. ha sen hangi ford u sevmiyosun dersen e orası da var ama yeni kasalar baya başarılı oldu.

Zetec s bu arada füme olan:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim denklem ortada.. 1.6 litre hacimli 90 beygirlik tdci motor multijetleri rahat geçiyor benim arabam 75lik versiyon 90hplik olsada çok rahat geçer mesela Thollga'nın arabası 90hplik multijet.. Ben 1.4 hacimli tdci fiestayı çok rahat geçtim ikimizde stockken gerek rollingte gerek drag'ta..

Korayın istedigi 90 hplik 1.6 motorlu araba kendisini hayli hayli tatmin eder.. Kaldı ki tipide düzgün.. ufak tefe sportif detaylar var tıpkı FUN paket gp gibi.. o detaylar çok şeyi farkettiriyor..
    Fabrika çıkışı Ön arka Tampon ve Koltuklar açıkcası beni çok cezbediyo kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fabrika çıkışı Ön arka Tampon ve Koltuklar açıkcası beni çok cezbediyo kanka
    çok güzel araba kardeşim bi de sen niyetlenmişsin bu arabaya, boş yere başka modellere bakıp kafanı karıştırma... 2006da grande punto ilk çıktıgında ben bu arabayı alacam dedim sonradan kısmet oldu gayette memnunum..

1.4 tdci fiesta alacam deseydin elimden geleni yapardım almaman için.. herkesin malıdır bişe diyemem ama gerçekten kötü bi araba.. Ama 1.6 S dersen herşey degişir şirkette çalışan bi arkadaşımda da var elma kırmızısı gayet şık duruyor performansıda ortada..

O yüzden güzel temiz hırpalanmamışını bul bütçene denk düşerse de direk al

Şimdiden hayırlı olsun
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çok güzel araba kardeşim bi de sen niyetlenmişsin bu arabaya, boş yere başka modellere bakıp kafanı karıştırma... 2006da grande punto ilk çıktıgında ben bu arabayı alacam dedim sonradan kısmet oldu gayette memnunum..

1.4 tdci fiesta alacam deseydin elimden geleni yapardım almaman için.. herkesin malıdır bişe diyemem ama gerçekten kötü bi araba.. Ama 1.6 S dersen herşey degişir şirkette çalışan bi arkadaşımda da var elma kırmızısı gayet şık duruyor performansıda ortada..

O yüzden güzel temiz hırpalanmamışını bul bütçene denk düşerse de direk al

Şimdiden hayırlı olsun
    Saolasın Sonerim senide yordum soru sora sora

Kısmet bakalım bütçemize uygun düzgün temiz bi araba bulup almaya kaldı iş artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saolasın Sonerim senide yordum soru sora sora

Kısmet bakalım bütçemize uygun düzgün temiz bi araba bulup almaya kaldı iş artık
    Estafurullah kardeşim ne demek.. Puntoyuda kullanayım kafamda kalmasın diyosan gel buyur her zaman
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Estafurullah kardeşim ne demek.. Puntoyuda kullanayım kafamda kalmasın diyosan gel buyur her zaman
    Fiesta'yı pazar günü kullanayım ondan sonra haber veririm kanka saolasın

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto'nun Fun'da neler var ilk defa duydum
    Fiesta'daki 1.6tdci ile focustakinin farkı ne ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fiesta 90 focus 110 hp baska fark varsa detaylı bilgi OmerRs
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo, sıkıştırma oranı vs hep farklı. VTG yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutuşu, frenleri ve direksiyonunun harika olduğunu biliyorum Ama istenilen fiyat çok fazla bu araçların 0km fiyatları(2008) 28-30 civarıydı, 2007 model 20-21 anca eder gibi geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)