hayırlsıı olsun bakalım korayım başka bir şey demek kalmamış bize :)
Printable View
hayırlsıı olsun bakalım korayım başka bir şey demek kalmamış bize :)
doğrudur benim dikkatimi çekmemişti 204 nm tork var
Fiyatı bana biraz yüksek geldi. dizel olduğundan şişiriyolar fiyatları. görüntü olarak st den sadece marşpiyelleri eksik birde jantlar farklı. ayrıca sportlar daha alçak st den ilginç biçimde.
direksiyonu falan çok güzeldir istediğin gibi oynamana izin veriyor bence zevkli araba.
ama ben olsam st alırdım çok yakın fiyatları var. st yi modifiye etmesi daha kolay ve en önemlisi ne kadar benzer gibi dursalar da işçilik ve malzeme kalitesinde farklılık var. st ler almanya üretimi s ler ispanya. st de donanım daha fazla koltuk kaplamaları daha iyi pedallar kadran vs diğerlerinden farklı. subarudan sonra fiesta st kesmez ama s alırsan işkence gibi olur abi. benim tavsiyem st düşün.
Bencede 0 ve 4'ün yerleri şaşmış :p
Rally Paket'in tek farkı şeritler ve arka camların orjinal koyu renkli olması ve bunların ruhsatta belirtilmiş olması :)
Beyaz araba tikim olduğundan bunlara baktım diğer S modellerinde beyaz yok çoğunlukla siyah var maalesef.
Kısmet abi
Lowrider özgürün arkadasında var, chipli hatta...
Özgürle bigün git bi bin gör, ona göre karar ver bence kardesim ;)
Motor olarak hacim olarak ve görüntü olarak gercekten güzel, bir yay taktın mı cok cok güzel olur ama fiyatı yüksek, daha uygun fiyatlı bulursan alınabilir :)
tekrardan hayırlı olsun kardeşim
Kendin inanıyo musun bu söylediklerine koray :) Araba S bu arada..
kartal'daki kırmızı St'yi al mis gibi,beyaz fiesta S hic hos durmuyor illa S alıcam dersen daha temiz daha düzgün gri yada siyah bulunabilir kanks :)
2.0 litre bu sınftaki bir araç için bence çok fazla.Keza Model yılı yüksek olduğundan Vergi dezavantajı var :)
Gri S bulsam keşke ama yok maalesef. Siyah arabanın hatlarını çok kapatıyo siyah araba almam.
Gitsem yine giderdim abi Td05 varken en son hazırladığımız hali iyi gidiyodu baya :)
Koraycım linkteki arabanın fiyatı biraz fazla bence.. Ayrıca ralli pack diye bişeyi ilk defa duydum :D
O paralara benim arabanın ikinci ellerini bulabilirsin, performans olarak fiestadan iyi degil ama donanım ve 2.el olarak çkok daha iyidir diye düşünüyorum..
satılmasın diye elimden geleni yapıyorum :D inşallah satılır ama ALLAH rızası için satıldımı düzgün bir araba bak :)
Fiesta S bu alet.
Bir ara ford motor sport turkey 10 tanemi ne ST alıp içini boşaltmıştı. koltuk direksiyon spoiler jant cart curt ne var ne yoksa hepsi ni boşaltmışlardı. O parçalar çok yerde satıldı. Onlardan alınıp toparlanmış gibi sanki.
Sonerim baktım ama seninki gibi olanları bulamadım yada çok baktığımdan beynim sulandı artık :D varmı bildiğin araba ?
Rally Pack sınırlı sayıda beyaz olarak üretilmiş.Maslak sanayide falan görüyodum ben Ford Rally Team çalışanları dolanıyodu ortalıkta :)
Yoruldum abi artık :) cumartesi teslim edicem zaten arabayı.