beğeniceğin belliydi zaten,güzel bi araç için anlaşabilirsin umarım.tartartar gezersin artık:Dböbrek taşınada iyi gelir:D:D
fiestadan başka şeylerle kafa karıştırma bence:)
Printable View
beğeniceğin belliydi zaten,güzel bi araç için anlaşabilirsin umarım.tartartar gezersin artık:Dböbrek taşınada iyi gelir:D:D
fiestadan başka şeylerle kafa karıştırma bence:)
satiyim benım kara kaçanı sana ? :D "07 46k 120 bg :)
benim aracım 148 bin de tık demiyor. gayetde güzel gidiyor. biri rolling mi dedi?
1.4 tdi lar evet 3 silindir. 1.9 ve 2.0 tdi lar 4 silindir
Evet abi fazla bulandırmamam lazım :D
Japon arabası Benzinli olur Vtec açar,kaçar :D
Heh deneyin işte siz Sinanla :D
Teşekkür ederim net bilgi için :)
ya kanka grande punto dıyoruz sana....:D
valla istanbulda olsak denerdik. geçmek veya geçilmek önemli değil. maksat denemek ve görmek :)
senin araba ne sinan? ve kaç kilo? benimki 1190 kg zaten
benım araba biraz oturaklı sana göre :p 1260 kg Corolla D4D HB Sahininden az mıncıklanmış 120 bg civarı belki biraz fazlası olur yeni yazılım geldikten sonra :)
yazılım falan attınmı? orjinal 120 hp mi?
bu arada kardeşim fiesta hakkında bişey soyliyim. kullanılan plastik kalitesi yüzünden sese takıntın varsa uyuz edebilir adamı. Diycenki subi kaya gibiydi motor sesinden bişe duymuyordum vs ama dikkat edersen japonların neredeyse hiçbirinde sert plastik kullanılmıyo kolsolda dip not geçiyim dedim. birde ön takım sıkıtı yaratabilir fiestada haberin ola haa unutmadan viraja girerken çok sert dalma 180 derece dönen arkdaşım var onunda şahitleri var :hehe:
al bitane van koltukla camı işlet ruhsata devam et:D
bi şerit için bu kadar para verme iksor:D
bütçen nedir? ben sana bir kaç tane alternatif sunayım. :D
Mondeo 2.0 TDCI Manuel GHIA falan bakılabilir.
kesin dizel mi olacak? benzinli çok iyi araçlar alınabilir bu fiyatlara
Doğru la bursaya Hilton açılacak :D oo benım iş yerınede yakın özdileğin hemen yanı galiba :D yakalamiyim yolda seni kanka hehehe :p Şaka bi yana gelince ara haa inşaat daha yenı başladı galiba bi hiltonda resim çekelim arabaya abimde daha yenı D90 aldı super super :D
ömere sonuna kadar katılıyorum koray standart mondeo hem daha iyi gider,durur,dönerli,konforlu olun mondeo.fiyatına göre hiç düşünmeden alınır.direksiyonu falan çok iyi
Hic gerek yok mondeoya, ucuz olanlar hep sirketlerden cıkma yüksek kmde araclar...
Adam daha genc, mondeo yasına var :D
Ahahaha :D
Laguna Coupe hayır demem hediye eden olursa :)
g.punto olabilir o zaman...yada ticaret yapacaksak toros alalım bitane:D
24 sayfa olmuş karar ver artık olm :D