koray bu araç hakkında değil ama fiesta hakkında yorum yapabilirim şimdiye kadar yaklaşık 60 adet fiesta aldık şirkete bunların 13 tanesi 100.000 km olmadan motor bitirdi %90 ıda daha 50-60.000 km lerde tabiri caizse langur lungur oldu gerek iç aksamı gerek öntakımı falan çok güzel değil açıkçası.
sen muştuya bakma kanka şirket arabalarını nasıl kullanıldığı aşıkar.yakıt olarak inanılmaz bakımlarını zamanında yap sıkıntı olmaz..almadanda bana getir incelerim alırsın..
![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Koray cım al bu arabayı bak 240 tork varmış standart typerı geçersin hani 200 ya![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
moruk ben 1,4 ler için konuştum 1,6 sını bilmem motor açısından
ama kesinlikle bu saatten sonra seni tatmin edecek rahat edebileceğin bir araba değil alırsan üzülürsün..
çok yanlamak istiyosan e30 al![]()
koray abi yakıt için dizel alıyosan bence st al, tüp taktır
linkini verdiğin stler daha ucuz, vergi farkını da ucuz aldığına sayrsın
Güncel yokmu hiç Fordçu forumda![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Alınır Koray abi ezh'den sonra tatmin etmez ama chiple fln tork yeter kanımca
ST ile aynı olmalı motor haricinde.
Fiyatıda 22'ye fln iyi bence az yakar iyi kaçar.
Bende van alıp bunun gibi yapıcam yaza doğru.
21'e 2005 İbiza verelim Stylance TDİ![]()
eski fordçu olarak yazdım sıkıntısız bi araç aradığın herşey var alınır ama fiyat şişkin biraz onu hallet al günceli
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
güzel araçlar.1,6 dizel focus gibi gidiyor neredeyse.
huzur isteyen adami hem yakityla hem ufak tefek olmayla istanbulda rahat ettirir
çoluk çocuk sahibi olduktan sonra kasinirsan 3 oda bi salon turbo bisey alirsin gene
------
a.q klayesi yüzünden alfabenin yarisini yazamyom emolar gibi![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)