valla ford'u bilmem ama bizim alt takımlar rezalethele benimkinde spor süspansiyon var.. bi de yay taksam sanırım suntanın üstünde oturacakmışım gibi olur
Tango-1 never dies.
kanka ılk msg dakı aracı bende ılk kez duydum valla..
ben olsam uzak dururdum ya ılanlarda toplasan 10 tane var ılersı ıcın dusunursen satısında bıraz zorlanırmısın dıye dusunuyorum
way korayım hayırlı olsun şimdiden seninle rolling yapacağım hiç aklıma gelmezdi![]()
bu arada fiesta her ne kadar "sınıfında" iyi yol tutsada bu sınıfında çok iyi yol tutmadığı ***** heran arkayı yanına alabilirsin.yapacağın tum yol tutuş iyileştirmelerinden sonra kazık gibi bi fiestaya ve subinin %40 aşağısı bi yol tutuşa anca sahip olursun. Bence kücük sınıfa düşme focus 1.6 TDCI tek kapı alchipleyince en azından gtı larla dalaşacak kadarda giderin olsun
![]()
chipliyim katım yok egr gidiciama tombul kalıyom biraz o var işte
buda sana tavsiyemdir
http://www.sahibinden.com/_emsalsiz_...XQQdisplayitem
![]()
adam gazlamıyacam diye 34.675 kere söylemiş..sadece yol tutuşsa sınıfında rakibi yok bu birgerçek..bence alabileceğin en iyi araba fiesta...1.4 benzinli ile çeyrek depo izmit körfezden suadiyeye geldim 170 180 kadranda..geldimşehir için de 10km falanda klima açık gezindim ışık yandı..dizelini düşünemiyorum...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
istediği kadar gazlamayacam desinzaten gazlasanda gitmiyo bunlar sadece olması gerektiği hızda gitmesi için uğraşıyoz. 90 bg dizel yuklesen yuklesen aynı arabanın 1.6 benzınlısınden azcık daha iyi gider bişe olacak Buda adrenalin yukseltecek bi hız kavramı olmasa gerek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)