kondisyonum normal seviyede olduğunda denersek 2-3 boy geçerim diye düşünüyorumtabi sadece fikir daha önce hic bir rover'la denemedim sürprizde olabilir..
kondisyonum normal seviyede olduğunda denersek 2-3 boy geçerim diye düşünüyorumtabi sadece fikir daha önce hic bir rover'la denemedim sürprizde olabilir..
msn varsa konuşmak isterim.
araçta klima varmı ? benim ruhsattada 1040 yazıyor klima sunroof 15" orj jantlar 4 kapı ve 1.6 litre kilo farkı 10 kgklimasız sunroofsuz 4kapı 200 lerdede kilo 1040 yazıyor bu nasıl iş bunuda anlamıyorum
egzos videosu ve deneme videolarını merak ediyorum.
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
1.4 klimalı. ruhsatta 1015 yazıyo. ben aracı sökülmemiş şekilde kantara çıkarttım 1030
romeo---@hotmail.com
DRCORSAAydın ÇAKICI
950kg ile bahsettiğin ayarda ise aracın sağlıklı duruma geldiğinde bile geçebileceğini sanmıyorum değilki boy boy önde yürümek.
eğer sağlıklı iken geçtiğin veya başbaşa yürüdüğün bi araç varsa onunla deniyim istersen o şekildede az çok bilgi sahibi olabiliriz.
eğer dediğin setup'da bana 3 4 boy atarsan Maşallah
DRCORSAAydın ÇAKICI
Cenk'in arabası gerçekten saçma sapan yürüyor yalnız. Köfte haliyle bile geçer dediği kadar.. Benim arabamda gırtlağına kadar boş. Açık filtre bile yok. Cenk 4 te ben 3 te 2-2.5 boy kadar farkı koruyarak önümde gidiyor. 170 e kadar böyle o üst viteste bi de..Cenk'in arabasını geçmeniz pek mümkün değil cidden.
Special thanks to; Utku Selamoglu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)