Cenk in altlarını bilmez miyim.. :D 5. vites 50-60 ta denedik kayboldu hahaha :D
Printable View
Cenk in altlarını bilmez miyim.. :D 5. vites 50-60 ta denedik kayboldu hahaha :D
gerçekten hiç gerek yok ortalığı karıştırmaya..herkese ve herkesin arabasına saygı duyun..konuşmak değil görmek gerek.
keşke burda da sizin gibi arkadaşlar olsa. otursak konuşsak bilgi paylaşımı yapsak. muhabbet etsek. arabalarımızı densek :)
pardn yanlış oldu
cenk bahsettiğimiz benim eski araç buydu
http://img196.imageshack.us/img196/2563/dsc05997m.jpg http://img196.imageshack.us/img196/d...pg/1/w3072.png
220turbo muydu?
evet
yazılım, cold air filtre kit, enjektör, regulator, düz boru, son susturucu, gt28
iimiş 214 le takas felan mı yaptın ?
yok bunu sattım 214ü aldım
bu 220 ile hızlanma videom vardı face'de onun linkini aldım ama burda nasıl yayınlanır beceremedim.
face'de ''videoyu başka sitede yayınla'' tıkladım. bi link verdi ama linki yeni bi sayfaya yapıştırdım açılmadı foruma pm olarakda yazdım çıkmadı
sanmıyorum sefa
yok kesinlikle hayır ya..bmwci arkadaşa biraz. lewo_rolla ya da birazcıık.. cenk senden bahsediyo zaten sefa. ben bi çok kişiyi tanıyorum, senin de öle biri olmadığını çok önceden beri biliyorum rahat ol..;) pek girmiyorum ben bu sitelere artıkda, çoğu kişiye ters gibi gözükebilir yazdıklarım aslında hiç öyle değil..
senin listeye 2 sey daha ekledim :) memnun oldum kardesim bende gercekten aracına masallah
2. viteste üstte bastıgımızda dogru 1- max 1.5 olmustur 3 de bastıgımızda 5-6 boydu gazı kestigimde :D yani burak eh vti sağ koltuktan öyle dedi gelince yanlış varsa düzeltir:)
sağolasın kanka senin araban boncuk gibi huzur spec en güzeli :)
her zaman deneriz kardesim eglence maksadımız :)
ahahaha :D
bnm araba stock short ram filtre var sadece.. ;)
gelen herkese tşk. cenkim araban herşeye rağmn maşallah güzel gidiyor.. :icon_tup:
aydın kardeş rover 1.4'ün de maşallahı var ciddi güzel devir ceviriyor.. :icon_tup:
kazasız belasız atlattık yaa ben başka birşey demiyorum güzel yapış vardı.. :p