Cenk in altlarını bilmez miyim..5. vites 50-60 ta denedik kayboldu hahaha
![]()
gerçekten hiç gerek yok ortalığı karıştırmaya..herkese ve herkesin arabasına saygı duyun..konuşmak değil görmek gerek.
Special thanks to; Utku Selamoglu.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
keşke burda da sizin gibi arkadaşlar olsa. otursak konuşsak bilgi paylaşımı yapsak. muhabbet etsek. arabalarımızı densek![]()
SEAT SPORT
evet
yazılım, cold air filtre kit, enjektör, regulator, düz boru, son susturucu, gt28
DRCORSAAydın ÇAKICI
bu 220 ile hızlanma videom vardı face'de onun linkini aldım ama burda nasıl yayınlanır beceremedim.
face'de ''videoyu başka sitede yayınla'' tıkladım. bi link verdi ama linki yeni bi sayfaya yapıştırdım açılmadı foruma pm olarakda yazdım çıkmadı
DRCORSAAydın ÇAKICI
yok kesinlikle hayır ya..bmwci arkadaşa biraz. lewo_rolla ya da birazcıık.. cenk senden bahsediyo zaten sefa. ben bi çok kişiyi tanıyorum, senin de öle biri olmadığını çok önceden beri biliyorum rahat ol..pek girmiyorum ben bu sitelere artıkda, çoğu kişiye ters gibi gözükebilir yazdıklarım aslında hiç öyle değil..
Special thanks to; Utku Selamoglu.
senin listeye 2 sey daha ekledimmemnun oldum kardesim bende gercekten aracına masallah
2. viteste üstte bastıgımızda dogru 1- max 1.5 olmustur 3 de bastıgımızda 5-6 boydu gazı kestigimdeyani burak eh vti sağ koltuktan öyle dedi gelince yanlış varsa düzeltir
sağolasın kanka senin araban boncuk gibi huzur spec en güzeli
her zaman deneriz kardesim eglence maksadımız
ahahaha![]()
bnm araba stock short ram filtre var sadece..
gelen herkese tşk. cenkim araban herşeye rağmn maşallah güzel gidiyor..
aydın kardeş rover 1.4'ün de maşallahı var ciddi güzel devir ceviriyor..
kazasız belasız atlattık yaa ben başka birşey demiyorum güzel yapış vardı..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)