www.honda-tech.com
hızlıyım konusunu gider olsun diye deil dier arkadaslar direk olayı makaraya vuruyolar yok cok hızlı baksana blmemne yazmıslar onlara cvp verdm baya gectm olayı da sıfırdan kalktık 140-150 civarına kadar rahatca öndeydim yavasca yaklastı 190 dan sonra gecti yoksa bzde az cok bliyoruz hangi arabanın neler yapablceini![]()
edit...........
normal sartlarda Cooper s 106 ya chip filtre ve egzos avansı bile verebilir anca o zaman biraz cekisme olur dusuncesindeyim yinede mini gececektir. 106 iyidir hostur ama bu kadarda abartmamak gerek.
Arkadaslar ben ck iddialym bu knuda sadece arkadas ortamında konusu gcti dye sizede sormk istedik yanlış anlaşılmasın roll için konusmuyrum ama 0 dan kalkarsk 170-180 ciwarina kadar gecerim yok mu iZmrdn bı akadas deneyelim hem gorelim hem nese olsun...![]()
cooper s ve 106 stock..Valla zır stock mini sahipleri oldu etrafımda yekta-akın.. İmkansız diyorum.. Her araba farklı olabilir.. 106 minin rakibi olucak kadar iyi gitmio stock iken..
Yekta zır stockken biz 2 kişi type-r 1 kişi ile denedik arabayı aldığının 3. günü.. komple yan yanaydık.. öle kıyas et.. (type-r aemv2-ara boru ve egzoz heaaders yok..)
ama şöyle birşey de var sefanın arabasıyla özgün bana saplamıştı 0 dan 100 e kadar kalktığımızdatabi ben bi türlü tutturamadım arabayı orası ayrı
çirkef özgün de direk gazı kesti ben tutununca hahah
![]()
rollda 106 pek mümkün değil ama dragda belli bi yere kadar önde olabilir![]()
YouTubeDR.ECU
bu sorunun cevabı bellı bende ıkı aracı kullandım halen 106 kullanıyorum ama mınıyle basa cıkamaz stock 106 abartmayalım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)