aynen kardeşim çok dağnıktı herkes bi taraflarda yakalayan bastı işte =)
Printable View
aynen kardeşim çok dağnıktı herkes bi taraflarda yakalayan bastı işte =)
SS rs nasıl geri dondu o kadar yolu frenlerinden kıvılcım cıkıyordu:(
evet yaa öle dediler gördüm wala tam gaz eve döndü yine =)=)
Evet herkes bi yerdeydi bende basmicam diyodum ama ortama dayanamadım :D
=)=) özel cilalamış parlatmış geldi arkadaş hehe =) maşallah herkesin aracına =) kırmızı typerda göz almadı deil ama =)
güzel geceydi siyah cooper s e maşallah mavide iyidi gerçekten :) keşke stockta olsaydı bir tane
Bu arada JOB typer ın spec. ler nelerdi ?
dün aksam gerçekten çok güzel denemeler oldu..bende lüleburgazdan okanın clio rs le geldim.bütün gece kameramanlık yaptım..bugün videoları birleştirip ekleriz buraya..katılan herkese tesekkürler..arada kaçıp geliriz ilerleyen haftalarda..
yektayla RS denerken 3 video cekilmis ama 2'sinde RS vites kacirmis.. tek video ekliyorum o yuzden..
Gorkem de ayni anda basmis sanirim.. yektayla gorkemin ayrica videosu da var
güzel video =)=) okan sana dedim o kdr yanaşma yektaya dinlemedin ki =) maşallah yektaya... Geldi okan yanıma dioki o mini cooper nasıl ya öle noldu diorm uzadı kanka öle dio =)=) Yekta aklını almışsın çocugun =)
dün gece 3 kişi yekta ile 230 da sol kapıyı gösterdik ya millete ahahahah
Yekta artık sınıf atladıda Görkeminde maşallahı var ;) Basar basmaz kafayı çıkarıyo.
=) kanka izlemeye geldiler ama gazada geldiler yolda=) zevkliydide işte kopuk gittik ya kime rastlarsak öle denedik =)
dün güseldi ya rs çileri görmek =) Bora abi tekrar memnun oldm tanışma fırsatımız oldu sonunda =)=)utkuda çıkmış ytola beni arıo egsoz sesinden telefonumu duycam kanka=)
güzel gece olms :)
Kıvanç abi tel yanımda değildi sonradan baktım,yoksa gelirdim :)
inş başka akşama
güzel video :icon_tup: