İki araçta filtre+egzos yani stock a yakın değerlerinde ;
2. vites 50kmh Roll 50-200kmh sonuç ne olur ?
Deneyen varmı ?
İki araçta filtre+egzos yani stock a yakın değerlerinde ;
2. vites 50kmh Roll 50-200kmh sonuç ne olur ?
Deneyen varmı ?
bu hafta sonu cumartesi gecesi deneyen olursa denesinler ataşehirde
cooper manuelmi otomatikmi?
2'de 50 cok dusuk Cooper S icin, 70'ten asagi basma
ikiside manuel olacak
düşük devir S için daha iyi olmazmı ?
Bende aynısını düşünüyorum. Sonuçta araçta klasik tipte supercharger var. Güç bandı aşağılardan başlıyor. 6 ileri R53 ikinci viteste 50 km de kaç bin devirde bilmiyorum ama atmosferik 2.0 motorlu cliors in 2inci vitesinden daha yüksek devirde ve o sırada daha fazla torka sahip olur diye düşünüyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cumartesi gecesi için cooper s varmı stock ?
50km mini cooper s için daha avantajlı 70 filan olursa rs'ten yana diorum![]()
kasnak vs olayına girilmemiş cooperın sağlıklı bi RS'e tutunabileceğini zannetmiyorum..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
aynen knka senin gibi düşünüorm ... filtre egsozluysa sadece ikisi rs die düşünüorm
yekta sakın sen bişi yazma sora biliosn birbirimize girioz kanka :P:P:P
Yekta'nın aracı gerçekten güzel yürüyen bi araç.. Maşallah uzun
RS'i 180 190 gibi süratlerde geçmeye başlıyor, kaldı ki Yekta'nın aracı 210+ hp diye biliyorum..
Filtre egzozlu bi MCS malesef 210 hplere çok uzak kalır.. Bundan dolayı 180 190 km süratlere gelene kadar yiyeceği farkı kapatamaz gibime geliyor..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
=) yektanın araç evt baya iyi yürüo ondan takılıorm öle =) dediğin gibi filtre egsozla sadece ısrarla rs diorm kasnak vs. yoksa minide
![]()
bütün forum zaten minicilere bilenmiş yine
eyvallah teşekkür ederim sağolun![]()
bora abilerle denediğimizde benim araba 210hp civarıydı yaklaşıkfiltre egsoz ile kasnaksız bi mini 180-185 civarı verir taş çatlasın
ama kasnak girerse işin içine bi 12-15 beygiri daha var
ayrıca mini 190 dan sonra çok yavaşlıyo duvar gibi ön cam ve aşırı ısınması yüzünden
bence çok fark olmaz ama yinede eğer ikiside normal sağlıklı arabalarsa
![]()
YouTubeDR.ECU
=) hehe yok krdşm neden bilenelim =) biliosn bizim muhabbetleri mini S Rs fix =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)