Neyse,roll yapılsada keyifle izlesek.
Printable View
Neyse,roll yapılsada keyifle izlesek.
yaw cenker abi :D delip geçmen lazım :D
Motorlar stock olarak düşünüyorum.
Yarış sonucu tam kestiremiyorum.Eyer her ikisinden biriside geçse bu çok bi farkla olucağını sanmıyorum.
Sadece ekliyeceğim bir ekstra var.(88-90) yılları arasında üretilen SFİ motorlarda egzantrik lift değerleri diğer astra sfi lardakilerden farklıdır. Zaten silindir kapaklarıda el işçiliği ile yapılmıştır.
Diğer SFİ ların aksine 163 hp / 204 nm lik değerler elde edilmiştir. Opelin teknik kısmında bu ayrıntılara yer verilmemiştir. Bizzat kaiserslautern de o yıllarda çalışmış kişiler ile görüşülmüş bir bilgidir.Yani SFİ kadetin SFİ astrayı geçmesinde sadece kilo avantajı yoktur:)
kadett'in gidişini kestirmek için astranın 150 kg fln hafiflemiş halini düşünün, tabi kadettler sağlıklıysa, ki kötü olacaklarını sanmıyorum emin ellerdeler:) temiz rslerle eşit şartlarda denk giderler bence.
nie kimse karşılaştırmalara passat la ne olur yazmaz ki:( illa typer mı alalım:D:hahaha:
amaan böle iyi benim için kafa rahat vizontele tuuba da nejat uygurun dediği gibi: olaylara karışma :hahaha:
gsi eski bir arac ve soz konusu aracla ilgili spec leri bilmediğimden pek bisey soyleyemeceğim benim icin supriz bi karsılastırma ancak stock yada birbirine yakın speclerde rs in kadetti al assagı edeceğinden eminim...
kıliyo çok hızlı kesin geçer kadett tarihe karıştı artık gitmez hiçbiri
bu gece ataşehire getirin bi kadett
Bence ClioRS MOKOKO yapar abi aynı spec lerde :D
akşam 11 den sonra orada oluruz zaten 12 gibide çıkarız denemelere sanırım
=) güzel olur abi hem tanışmış oluruz gel zevkli olur
yer mekan saat belirtmeyin postları editleyin size zahmet...
patron konuştu heyyttt =)
Cenker kankam tam eşit şartlarda deniceklerse Rs geçer.Biliyosun iki arabayıda yakından bilirim :)
Ama senin kadett ile filtre egsozlu Rs nolur dersen geçersin ;)
Egzantrikli,chipli Rs ile senin kadett nolur dersen denemek lazım derim:icon_tup:
Kadettlerin 156hp AStra Gsi ların 150hp olduğu bilinir,Kadettler distribitörlü ve Motronic 2.5 sistemlidir ve katalitik bu modellerde yoktur enjektörleri tek delikli regülatörü 2.5bardır,volanı hafiftir,Astra gsi ise mot.2.8 ve bobinlidir enjektörleri dört deliklidir,regülatör 3bardır,katalitik vardır.Bunlar ikisinin arasındaki motor farklılıkları.Benim gözlemlerime göre Astra daha hızlı ama bu göreceli şöyleki tr.deki sağlıklı kadett bir elin parmaklarını geçmez.(Cenkerlerin mae ve diğer kadett gayet güzel yürüyordu ;) )