2. vites, Roll 50-200 km sizce sonuç ne olur ?
2. vites, Roll 50-200 km sizce sonuç ne olur ?
specler nelerdir egsoz filtre chip vs.
egsoz filtre chip vs. doluda olabilir stockda.
Seninki çok dolu ama![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
o parçalara rsi delip geçmesi lazım. hem drag hem rollde
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
egsoz filtre chip rs'i delcek =) denensin derim
gerçekten çipli egzost lu filtreli clio rs i gazlarken gördünüz mü?
abi kadett şahane bir araç ama her halukarda clio rs geçer ama şöle bir durum var sen kadett de çip egzoz filtre var clio rs stock dersen o zaman son derece sürpriz bir deneme olur....
..::PASSATURBO1::..
fazlası var
birde kadet deyip geçmeyelim, zaten üstünde sfi makina var ve astradan çok hafif...
egsoz chip filtreli dioruz sadece ama=) fazlasını bilmioruz fazlası rs'tede olsa daha farklı olur![]()
ben aynı modlar demiorum. bu kadetle - herhangi 1 rs denesin isterim.
skate61 ile ben başa baş yürüyorum ben hızlı astralara gsi 7-8 boy atıyorum clio da çip egzoz filtre var buna ne demeli?
bugun 2000 modelden aşağı clio rs bulamazsın kadett 93 model zannederim biri 9 biri 16 yaşında yılların verdiği kompresyon düşüklüğü sekman gevşekliği hiç mi aklınıza gelmiyor mantık olarak abiler yapmayın allah aşkına![]()
ikiside filtre+egzos+chip ise kadett in şansı yok gibi
konu öle deil ama saptırıosunuz ağzına kdr dolu kadett normal filtre egsoz chipli rs'i geçer içindekiler ne o önemli ... ikiside aynı speclerde diosanız tabiki rs
isotta abimiz istesin ben ona birsürü clio rs bulurum sıkıntı yok baz alsın die benlede deneye bilirsin abi videosuz bizbize eğer ist de isen![]()
=)=)hehe deneyein mustafayla rs gibi =P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)