tmRR Nickli Üyeden Alıntı sorunun buysa tamam ya düzgün bi WRX al bin adrenalini hissedersin.. wrx stock internallerle 350-400 hp kaldırıyormu ?
SEAT SPORT
deniz Nickli Üyeden Alıntı ahahahaha ulan bızımkı corvettttttttt be Hemde 18lerle arabanın içinde meditasyon yaptım gaza basmamak için
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ulan basmadıgımızdada cok fark olmuyo depomu delık bıze demedın ahahahaha olsun olsun 270 km
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı wrx stock internallerle 350-400 hp kaldırıyormu ? internal'dan önce Wrx şanzımanı için sınır 350'dir copyright by Khan
çok aykırı bir araç ogün.o kadar da göze batmak istemem.
abi sanada pembe yaaprız.
deniz Nickli Üyeden Alıntı ulan basmadıgımızdada cok fark olmuyo depomu delık bıze demedın ahahahaha olsun olsun 270 km Kanko ben hiç basmadan (3000dd altı) tek depo (45lt) şehir içi 400 gördüm şahitlerim var
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı wrx stock internallerle 350-400 hp kaldırıyormu ? yüklersen 350 gibi alırsın ama böyle bi düşüncen varsa eğer (STİ)
XoR Nickli Üyeden Alıntı internal'dan önce Wrx şanzımanı için sınır 350'dir copyright by Khan işte bunun için. yarın bir gün adım gibi biliyorum sti da kesmeyecek. sti yüklemesi daha masrafsız olur bence.
XoR Nickli Üyeden Alıntı Kanko ben hiç basmadan (3000dd altı) tek depo (45lt) şehir içi 400 gördüm şahitlerim var yuhhh kanka ne satıyosun olum arabayı dızel bıldıgın ahahhahaha ben 3000dd den asagı dusmuyorum pek ondan heralde
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı işte bunun için. yarın bir gün adım gibi biliyorum sti da kesmeyecek. sti yüklemesi daha masrafsız olur bence. Yüklemekten ziyade altyapı olarak daha sağlam bir araç herzaman daha mantıklı bence = STI
ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı abi sanada pembe yaaprız. pembe. hımmm olabilir
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı wrx stock internallerle 350-400 hp kaldırıyormu ? stock internaller ve şanzıman ile max 350-370 HP güvenli olarak
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı işte bunun için. yarın bir gün adım gibi biliyorum sti da kesmeyecek. sti yüklemesi daha masrafsız olur bence. bak adamlar benzin yakıt tartışmasına girdiler al WRX kullan gitsin be abii
deniz Nickli Üyeden Alıntı yuhhh kanka ne satıyosun olum arabayı dızel bıldıgın ahahhahaha ben 3000dd den asagı dusmuyorum pek ondan heralde Gaz pedalının altına yumurta koyucam senin ozaman rahatlıycan ama sen onuda kırar gece dükkanda temizlersin
XoR Nickli Üyeden Alıntı Yüklemekten ziyade altyapı olarak daha sağlam bir araç herzaman daha mantıklı bence = STI evet yükleme derken abartı şeyler yapmam stock internaller nereye kadar müsade ediyorsa o kadar. en fazla sadece turbo büyütüp yazılım atarım
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı pembe. hımmm olabilir subaru mavi .. deniz abii alınma siyahta iyii
deniz Nickli Üyeden Alıntı yuhhh kanka ne satıyosun olum arabayı dızel bıldıgın ahahhahaha ben 3000dd den asagı dusmuyorum pek ondan heralde deniz abii kamyon tır arkasında gidersen 450km yapılıyomuş duydum yapanlar var
kesinlikle mavi. sonra siyah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları