Fanatikliği bırak kardeşşşşşş bağımlılık yapar her siteye maydanoz oluyosun görüyorum konuyu hala anlamamışsınnnn....anlamanı umuyorum artık...
Printable View
ne bu fn2 ye saplama merakınız? ılla bı vtec makıneye saplamak ıstıyosanız ep3lerımız var... fn2 lerımızın hızlanmasına bıraz daha var....
birileri bu sinirli arkadaşı uyarsa, burasının diger sitelere benzemediğini söylese keşke...
f22 ne uçak motorumu ? bilmediğimden soruyorum, ben pek anlamamda öğrenmek amaç
vıdeodakı vtecte cıhanımın aracı rahat ol sen ;)
yaaaa hala şu durumu uzatıyosunuz..adam denemicem demiş kocaman hala nie yazıyosun raptor....
aha şimdi "koltuktan alma durumu" ... :D :D
ranthor un kulakları çınlasın ahahaha
ha bu arada bende lule burgazlıyım not dusmek ıstedım :D
dur hocam daha karpuz keseceğidik.. beni sevmiy misin :D :D
bu karı koca muhabbetı bızım herzamankı makaramızdır, mesela erdem typerı ıcın alemın kocası der herkeste buna guler eder kımse alınmaz etmez, vay be koca olmus derız.... ıcımızde kotuluk yok.. sen boyle daha 10 mesaj olmadan sıteye gırer boyle hart hurt konusurusan, yok aglatırım ederım dersen emın olkı karsılsacagın tepkıler cok farklı olur... bız burda bırbırımızle atısırız ederız ama hepımız kardesız....
f22 sende typeR sevgisi baya varmış
Bu opel astra turboyu adam akıllı bir iki parça ile çok daha farklı yürütebiliyoken vti ile fn2 ile felan gidiyo görmek şaşırtıyo..Yani bu araba varsa stock niye gezeyim ki sadece egsoz ve yazlımla öküz gibi gidiyor :)