Printable View
Alıntı: edo typer Nickli Üyeden Alıntı buyrun benım:D f22 raptor hos geldın. nasılsın ıısın ıns? bu fn2 ve vtı a gecılen astra turbo suan sende mı? heeee gelcenmiiii....
Alıntı: Fbc Nickli Üyeden Alıntı lönk diye daldın kanka ayıp :) size değill....
Alıntı: emreekin Nickli Üyeden Alıntı edo burda vtec in eski sahibi dururken sana laf söylemek düşmez bence uehuehuehueh otede bayıl emre:D:D Alıntı: F22raptor Nickli Üyeden Alıntı heeee gelcenmiiii.... geccen mı:D
Alıntı: edo typer Nickli Üyeden Alıntı uehuehuehueh otede bayıl emre:D:D geccen mı:D turbo arabaya turbo araba...karşılaştırma böle olur bence...
Alıntı: emreekin Nickli Üyeden Alıntı turbo arabaya turbo araba...karşılaştırma böle olur bence... ızmıre gel bızı arama ztn:D
Alıntı: edo typer Nickli Üyeden Alıntı ızmıre gel bızı arama ztn:D benim hanım izmirli bende 2 sene çalıştım orda kısmetse seni tanımak tanışmaktan mutluluk duyarım...
Alıntı: F22raptor Nickli Üyeden Alıntı benim hanım izmirli bende 2 sene çalıştım orda kısmetse seni tanımak tanışmaktan mutluluk duyarım... benım hatunda burgazlı;) her zmn beklerım
Alıntı: edo typer Nickli Üyeden Alıntı benım hatunda burgazlı;) her zmn beklerım tamam msn adraesim muratduygu2000@hotmail.com istersen ordan dostane görüşeim...
konu amacına ulaştı sanıyorum.