User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: yaris vs corsa

maf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantık yaris der gönül corsa önce gönlümü dinledim easytronic 1600tl-direksyon kutusu(servis fiyatı değişim)2400tl-amotisör takozları-korna düğmeleri vsvsvs ve dahası olaylar aşkımı köreltti.şimdiyse mantığımla hareket ediyorum.bakımdan bakımda masraf.servis masraflarıda diğer markalarla kıyaslanamaz şekilde ucuz.
    Corsa iyidir iyidir alın gönlünüz şenlensin

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nicomedia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamayın arkadaşlar opelle bi sorunumuz yok sorunumuz multi jet le sıfır km benzinli corsa da almışlıgımız var 2006 da.. hala duruyo opeli kötüler bi yazı yazmışlıgımız da yok kabul edin şunu d4d multijetten daha iyi motor
    Sorun multijetle diyorsun benzinli 1.2 var opelim var biliyorum opeli diye konuşuyorsun... Kusurabakma ben anlamadım kullanmadığın araç hakkında nasıl bu kadar kesin yargılarla konuştuğunu.

maf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki her iki aracıda kullananlar direksiyon tepkilerine dikkat etti mi?corsa elbette clio ile karşılaştırılamayacak kadar iyi.(clionun direksiyonu fikrimce mühendislik faciası)diğer yandan toyota bu konuda mühendisliği konuşturmuş

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun yıllar binmeyi düşünüyorsanız toyota derim. Ancak ben alıcak olsam corsa alırım Corsa motoruna iyi değil diyenlere katılmıyorum cdti ve multijet motorlar kısa süreli fiat ve opelin (Powertrain) evliliğinden olan motordur ve çok sağlıklıdır 370binde motor indirmemiş ve en az 100 bin daha indirmeyecek albeası olan bi taksici tanıdığımda var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)