3 yıldız dostum
Printable View
pardon ama kendim onca araçta sorun yaşadıysam daha neye dayanarak kötü araç diyebilirim ki :D
malına uzaktan bak ama alma demişler.
peugeot 306 sıkıntılımıdır evet vardır, her aracın kronik problemleri illaki oluyor bunda hemfikiriz. ama araçların kalitelerini işçilikleri belirler, yani çalıştırdığın adamların vasfı ve kullanılan malzeme. gerisi firmanın yaptığı dizaynlara yani mühendisliğe girer. sanmıyorum ki almanyada bütün hansları bmw mercedes vw grubu toplamış olsun :D hanslar opel fabrikasında da çalışıyor, işçilik konusunda bir sıkıntısı yok demektir. bunun anlamıda alman mükemmeliyetinden uzak tam bir amerikan zihniyetiyle araç üretiliyor demek. zaten bayıldığımız eski amerikanlar dışında yenilerinin iç kokpit kalitesi yüzbinlerce dolar olmasına rağmen çok basit kaçıyor. o yüzdendir ki elindeki iş gücünü bu denli kötü kullanmasından ötürü opel gerçekten kötü bir firmadır, fiyatları uygun değildir verdiği ürüne göre ve asla bir opel almam bu saatten sonra. corsalar ve combolar kullandım birde şu eski kasa vectralar vardı. yani hiçbiri kullanım zevki olarak peugeot'un herhangi bir modelinim yerini tutamaz...
Bunlar Recaro ama fotoğraftakinin destekleri biraz deforme olmuş, benzer koltuğun red tiger döşemelisi da bizim Cupra2 lerde var bir de hafifletilmiş özel versiyon bunlar tabi.
http://i970.photobucket.com/albums/a...y/DSC00917.jpg
307 dışında birçoğuna benziyor, o senelerde üretilenlerin hepsi neredeyse aynı yolun yolcusu 205 106 306 309 406... şimdi 308 ler ve partner tepee ler bile aynı yolun yolcusu . 307 nin tabiri caizse batırdığı imajı böyle araçlarla kurtarmaya çalışıyorlar ama bu araçlar gerçekten heba oluyor. bir 207 308 yeni çıkacak 408 bunlar gerçekten bir önceki modellerine göre çok gelişmiş araçlar...
hakkını ver emre hakkınıı :D ıstresen ben kullanıyım haa senın ıcın donla bıle kullanırım yeterkı kg olmasın :D
ben gsi kullanıcısı olarak kesinnikle gsi tavsiye ederim kullanıyorum çok da memnunum aracım 193.000 de maşallahı var. (hani bir laf vardır çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır araba işi de öyle kötü araba yoktur bakımsız araba vardır):).
gsı alınacaksa 1994 gsı alman lazım, onunda temızı yok piyasada fazla... 98 2000 model 306 gtı hem daha yakısıklı hemde daha saglıklı olur...
2000cc 167 hp 6 ileri 306
2000cc 156 hp 5 ileri GSİ