306 nın duruşu çok daha hoşuma gidiyor. Yürürde GSI a lafım yok![]()
Astra gsi olacaksa sfi olmalı. Temizini bulmak çok zor.Yaşı olan bir araç.
sfi'a kıyasla 306 gti daha genç ve temizini bulmak yine sfi'a nazaran daha kolay.
İllaki ikisi arasında tercih yapacaksak 306gti olurdu.
Ama alternatif olarak o fiyat ve model aralığına yakın bir araç olan civic vti daha mantıklı bence
senin opel araçlarınla sorun yaşaman markayı kötülemek için bir neden sayılamaz.
sfi tekrar yapmak isteyen ve sınıfta kalanlar kim acaba, ingilterede tüm parçaları satılıyor para varsa n/a 200+hpler, turbo sınırsız olarak güçlendirebilirsin.
türkiyede modifiyeli ecotec yok diye bu motoru da anında silmeni anlayamadım.
vw'nin opelden üstün olan bir yanından bahsedebilirmisin, şuan aynı seviyedeler bence ki zaten amaçları da o, orta kalite alman arabaları işte.
Atılmayan b.k bırakmamışsınız maşallah
Ben 94 Astra GSI ve Corsa C dışında Opel sevmem.
94 model arabanın donanımı; Yol bilgisayarı, airbag, sunroof, klima, far yıkama, T.C(Traction Control), ABS, Recaro Koltuklar vs.
Gidişine yapılan yorumlara bakarsak isteyen 306 ile denemeye hazırım
Görüntü tamamen zevk meselesi. Bence bir hothatch'in kendine özgü çizgileri olmalı. 94 Astra GSI bence bu konuda çok başarılı. Her parçası kendine özgü.
Motor teknolojisine gelicek olursak Astra daha üstün bence.
Dayanıklılk konusuna girersek 250.000 km'de gazlayan 306gti görmedim ben şimdiye kadar
Örnek fotoda koyiim hadi
![]()
Sanki senin araban 250.000 e kadar gazlanmış vay arkadaş
Motor farklı tabiki ama Arkadaşımın babasında 307 2.0 var ve araç 240.000 de ve ben bu kadar ilgisiz bir araba görmedim araç anca sorun çıkartınca bnakıma gidiyor bunların dışında bir işlem yapılmıyor
Ve hala yürüyor araba hayretler içerisindeyim bence bu sürücü ile alakalı tabiki neyse konumuz 307 değil
Yol bilgisayarı dışında bi artısı yok yine belirtiyorum![]()
TR de de opsiyonlarında var Bi navigasyon yok
*Far yıkama
*KOltuk ısıtma
*telefon araç kiti
*6 lı hoparlör sistemi
*cd changer/cd player
opsiyonları vardı
Hangisi daha iyi yürüyor 306 Gti stock a stock hertürlü çöğürtüyor
Yol tutuş, ıvır zıvır ıncık cıncık falan filan hadi ordan GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)