clio bnm gözümde çok çok daha ii bi araba kesinlikle sahip olmak istediğim bi araba
clio bnm gözümde çok çok daha ii bi araba kesinlikle sahip olmak istediğim bi araba
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Hondanın içine oturduğunuzda verdiği his başka hiç bi araçta yoktur. Bırakın ahmetle mehmetle kıyaslamayı (:
Nikon D700
Nikon 24-85mm
Nikon 85mm f1.8
Nikon 50mm f1.8
Nikon 70-300mm
FN2nin icinede otursam dısındanda baksam yinede cıx abi sahsi fikrim fn2 honda icin hayal kırıklığından ote birsey değil yol tutusu eskisinden daha kotu hızlanması eskisinden daha kotu frenleri eskisinden daha kotu iyi olması gereken hersey daha kotu tipide itici geliyor bana CTR varken ne diye gidip fn2 alayım 8 hava yastıgı var diyemihiç gerek yok 2 tane bile cok
guvenlik istesem gider volvo alırım spor ruhlu bir otomobil istiyorum o yuzden clio RS...
fn2 nin teknik verileri yanlış 0-100 6.6sn fren mesafesi ne ole 42 metre ies bile 41 metre de duruyor type r nasıl 42m oluyor?
denizlideki sarı clio RS 2 yakından binip inceledim. gercekten çok başarılı mermi gibi giden bir araç. RS 3 ün daha da ii olduğunu tahmin ediyorum. bence de 2 aracında yeri ayrı. zevk tercih meselesi. sonuç olarak iki aracında rs ya da typer denildiğinde modifiye aleminde büyük bir namı var.
always AT by AT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)