leon alır yeni civicin zaten 1-2-3. vitesleri ölü
Printable View
leon alır yeni civicin zaten 1-2-3. vitesleri ölü
bence de tsi leon alır.
civic'in n/a makinesi düşünürken leonun tsi makinesi yürümeye başlar :)
denicekmisiniz acaba ? videoyu bekliyorum açıkcası merak ettim :)
birde acaba aracınızın videosu varmı 51'lik borular ve megan oem egzosla sesini merak ettim..
Bır arkadaşa vardı tsı leon ika edebılırsem denicem :D kendısının rollınglerle falan fazla arası yoktur gezmeyı bılır anca:D
Henuz egzozun net bır vıdeosu yok ama havalar duzelır duzelmez araç içi,araç dışı bi kaç tane egzoz vıdeosu cekmeyı planlıyoruz. Benım 51mm. ara borularda kaynak falan yok sadece son susturucuya baglanan yerınde var en performanslı sekılde yaptırdık egzozun sesını 5-6 kat arttırdı ve gaz tepkılerını baya bır etkıledı dıyebılırım orta susturucular falan meğer ne bıcım sıkıyormuş arabayı. Şimdi silencer yokken kafam şişiyordu sılencer geçen gün dustu :( artık alıstım ama :)
2000rpm dolaylarında bıle bazen o ankı durumuma baglı :D kafamı şişiriyor ama sılencer ı takınca sadece son susturucu varkenkı gıbı oluyordu(rahatsız etmıyor). Polıs açısından sorun cıkacagını sanmıyorum(tabi polısın onunden tapagaz gecmezsen :D) alt devırlerde onunden gecerken cok olsa arkandan bakar egzozun seklını gorunce sallamaz ama kıl polıse denk gelırsen ceset torbasına bıle ceza kestıklerıne gore yemez :D
http://www.youtube.com/watch?v=oZEm4...eature=related
şu sesın aynısı dıyebılırım,yanı çok benzeri :)
banko leon alır.