swap yapmayı düşündün mü?
angarada tanıdıgım çok bilgili insanlar var , sitemizede üye SONE-R nikli üye irtibata geçmelisin. kendisi uno ya k20 koydu
Printable View
swap yapmayı düşündün mü?
angarada tanıdıgım çok bilgili insanlar var , sitemizede üye SONE-R nikli üye irtibata geçmelisin. kendisi uno ya k20 koydu
Az önce çıkardım arabayı s2000 ufak direksyon hareketleriyle yağmurda çok zevkli oluyor :) s2000 al kendine güveniyorsan :)
ikinci veya üçüncü araç olucaksa mini GP tercih edilebilir..
Bende koyucam!
yeni uyemiz kendini tanitabilir mi
göki sende bizimle özgeçmişini paylaşırmısın ?
Sen nelerle büyüdün mesela hayatında hiç araba söktünmü ?
Rolling nedir drag nedir bilirmisin ?
Senin bu forumda işin ne be adam ?
Anlamıyorumki senin gibilerin bu forumda ne işi var ne güzel söylemiş 60 liralı arkadaş
ben sahsen gayrimenkule yaptirim yapardim yesil insaat fi yapi, uff bisuru ev
1999 yılında erenköyün sokak aralarında 97 model s16 106 gti ile burcu güneş in şarkısı ile kızlara hava atardım. o zamanlar saçımda vardı klasik 106 cı oldugumdan dolayı saçlarımı uzatıp 1 avuç dolusu jöle ile geriye yatırırdım. sonra bu aracı perte çıkartıp askere gittim. 106 zamanında jölelediğim saçlarımı askerde kaybettim:( sonra 2-3 sene arabasız geçen ömrümde 2006 yılında dogum günümde yeniden 106 ya kavuştum. aslında vtec alıcaktım ama nasip. aradan geçen zaman içersinde bi 30 lira gömdüm kıçı kırık 106 ya sonra aklın yolu birdir diyip araba sevdamdan vazgeçip ev aldım. aslında kol saatimi satıp vtec alıcaktım ama barkın benden önce davrandı
herkes arabayı kademe kademe değiştiriyor.sen fusiondan epey cix markalara geçiyon yuksek atlama yapmışsın resmen maşallah