User Tag List

Sayfa 12/19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
355 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Type-R mı? GTC mi?

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikli olarak ben senin içinde acı kalmış gibi birşey söylemedim. Neden kalsın. O gün geçilirsin yarın yükler 10 boy atarsın. Ama karakterime gelince, eğer gerçekten ortada doğruyu yansıtmayan yanlış bir bilgilendirme var ise ve ne bunu yapan kişi beni ne de ben bunu yapan kişiyi tanımıyorsam kusura bakma gülüp geçmem. Kendimce tepkimi veririm ki tepkimde seni aşağılayıcı bir sözüm yok dikkat edersen. Körmüsün diye sorarken ya da ben körüm diye kendime de çuvaldızın ucunu dokundurmayı ihmal etmiyorum. Ne de olsa hepimiz okumuş eğitimli medeni insanlarız.

Kaldı ki ben zaten o mevzuyu taa orada kapatmışım. O mevzudan sonra bintane FN2 konusu açıldı. Hiçbirine kalkıp da yok 10 boy açtım bilmem kaç boy geçtim diye yorum yazmadım çünkü biliyorum ki bu tür bir yorum seni rahatsız eder çünkü ben sana 10 boy atmadım

Neyse ben sadece durumun video olmasına rağmen göz göre göre öyle olmadığını anlatmak için bu yorumu yazdım. RS' in ve FN2 nin nasıl gittiğini herkes biliyor artık zaten. Sezarın hakkı Sezara.

Kal sağlıcakla.
    konuyu çoz fazla takip edemiyorum fakat olayı neden bukadar kişiselleştirdiğini anlayamadım bora rs. ben muharreme clio videosu vardı ya hani onu koysana dedim yoksa yemin etmeyi hiç sevmem ama ister inan ister inanma o clionun sen olduğunu bile bilmiyordum sadece bi clio daha vardı hani izmire gitti şimdi odur diye ihtimal veriyordum, fn2 konusunda beni rahatsız edecek bir durum yok ben bu işten zevk alıyorum sonuçta ismimi ve plakamı kullanmadığın sürece istediğin yorumu yapabilirsin senin setup larındaki bi clionun stock fn2 çetiğini istediğin yerde yazabilirsin bu en doğal hakkın,
    ayrıca haklısın rs in fn2 kalitesinde bi araç olmadığını herkes biliyor, benim parçalarda geldiğinde tekrar denetiriz araçları bakalım ozaman görürürz rs le fn2 nin nasıl gittiğini
    TeamPASAOGLU

emrah type-r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkı type r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı musty01gtc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoyu izledim vites atana kadar kafa kafaya gidiliyor vites atıldıktan sonra type r uzuyor bence burda bi pilotaj farklılıgı var gibi geldi bana
    hangi gezegende yaşıyorsun sen merak ettim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı musty01gtc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısını biz de denedik nedense 4 boy fark attım gtc ile
    180 hplik stock gtc 160 lık sciroccoya 4-5 boy fark attı way be

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu çoz fazla takip edemiyorum fakat olayı neden bukadar kişiselleştirdiğini anlayamadım bora rs. ben muharreme clio videosu vardı ya hani onu koysana dedim yoksa yemin etmeyi hiç sevmem ama ister inan ister inanma o clionun sen olduğunu bile bilmiyordum sadece bi clio daha vardı hani izmire gitti şimdi odur diye ihtimal veriyordum, fn2 konusunda beni rahatsız edecek bir durum yok ben bu işten zevk alıyorum sonuçta ismimi ve plakamı kullanmadığın sürece istediğin yorumu yapabilirsin senin setup larındaki bi clionun stock fn2 çetiğini istediğin yerde yazabilirsin bu en doğal hakkın,
    ayrıca haklısın rs in fn2 kalitesinde bi araç olmadığını herkes biliyor, benim parçalarda geldiğinde tekrar denetiriz araçları bakalım ozaman görürürz rs le fn2 nin nasıl gittiğini
    Yahu arkadaşım ne kişiselleştirmesi Allah aşkına. Bahsettiğin videodaki rolle konu olan RS benim RS' im ve müsade et de yanlış verdiğin bilgileri düzelteyim Sadece videolarda 15 boya dair herhangi bir görüntü olmadığın bile bile ve göre göre dilinin biraz fazla sürçtüğüne ve gırtlak dolu gibi yanlış bilgiler verdiğine dikkat çektim hepsi o. Aynı şeyi ben senin aracınla sana 4-5 boy atarken ki videomu koyup bakın 15 boy nasıl açmışım gırtlak dolu FN2 ye desem gayet doğalolarak rahatsız olursun. Bunda garipsenecek bir durum yok. Çünkü bu gerçeği yansıtmıyordur. Olay bundan ibaret. Nedir bunda sana göre bukadar tuhaf veya garip olan merak ettim.

Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen belli baya içerlemişsin bu RS mevzusuna. Dur sana bir hatırlatma yapayım. O bahsettiğin RS 2000 senesinde üretilmiş ve fabrika çıkışı 165 hp leri zor gören bir araba. Senin FN2 2008 belki 2009 model ve stock hali 200hp veriyor. 100K yı da henüz gördüğünü zannetmiyorum. Arada her yönden 8 yaş var. Ama nekadar gurur vericidir ki adamların ürettiği makina hala kendinden 8 sene genç ve iyi bir teknoloji ile TR' de karşılaştırılıyor.

Aynı şey EP3 için de geçerli. İyi modlayıp hakkıyla yürütüldüğü müddetçe ki SKN ve ROL TypeR bence buna çok iyi birer örnektirler, sıradışı spor araçlara kafa tutuyor. Umarım sen ve diğer FN2 sahipleri de bu arabayı hakkıyla yürütürsünüz bizler de keyifle izleriz.

İnşallah parçaların biran önce gelsin de gönlün hoş olsun.

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu arkadaşım ne kişiselleştirmesi Allah aşkına. Bahsettiğin videodaki rolle konu olan RS benim RS' im ve müsade et de yanlış verdiğin bilgileri düzelteyim Sadece videolarda 15 boya dair herhangi bir görüntü olmadığın bile bile ve göre göre dilinin biraz fazla sürçtüğüne ve gırtlak dolu gibi yanlış bilgiler verdiğine dikkat çektim hepsi o. Aynı şeyi ben senin aracınla sana 4-5 boy atarken ki videomu koyup bakın 15 boy nasıl açmışım gırtlak dolu FN2 ye desem gayet doğalolarak rahatsız olursun. Bunda garipsenecek bir durum yok. Çünkü bu gerçeği yansıtmıyordur. Olay bundan ibaret. Nedir bunda sana göre bukadar tuhaf veya garip olan merak ettim.

Sen belli baya içerlemişsin bu RS mevzusuna. Dur sana bir hatırlatma yapayım. O bahsettiğin RS 2000 senesinde üretilmiş ve fabrika çıkışı 165 hp leri zor gören bir araba. Senin FN2 2008 belki 2009 model ve stock hali 200hp veriyor. 100K yı da henüz gördüğünü zannetmiyorum. Arada her yönden 8 yaş var. Ama nekadar gurur vericidir ki adamların ürettiği makina hala kendinden 8 sene genç ve iyi bir teknoloji ile TR' de karşılaştırılıyor.

Aynı şey EP3 için de geçerli. İyi modlayıp hakkıyla yürütüldüğü müddetçe ki SKN ve ROL TypeR bence buna çok iyi birer örnektirler, sıradışı spor araçlara kafa tutuyor. Umarım sen ve diğer FN2 sahipleri de bu arabayı hakkıyla yürütürsünüz bizler de keyifle izleriz.

İnşallah parçaların biran önce gelsin de gönlün hoş olsun.
    Bora ep3 stok, egsozlu chıplı ıntakelı rs ı, geciyo dogrumu? ep3de aynı seyler oldugunda dunya fark olur oda dogru,
    fn2 de sendekı malzemeler olsa clıo rs fılan gecer gıder stok stokda fn2 gecer neden tartıdıyosunuz kı anlamadım,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora ep3 stok, egsozlu chıplı ıntakelı rs ı, geciyo dogrumu? ep3de aynı seyler oldugunda dunya fark olur oda dogru,
    fn2 de sendekı malzemeler olsa clıo rs fılan gecer gıder stok stokda fn2 gecer neden tartıdıyosunuz kı anlamadım,
    Reşit mevzu RS mi daha hızlı FN2 mi daha hızlı değil ki. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş ben de onu düzelttim. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.

Ama illa merak ediyorsan bak stock RS vs stock TypeR;
    http://www.youtube.com/watch?v=EOsA30QKfD0

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni kasanınki deil bu bora abi =) yeni kasanın stoğu daha ağır kaçar buna göre bide =) ondan okanın rs fn2 yi üzer stock stock =)

musty01gtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180 hplik stock gtc 160 lık sciroccoya 4-5 boy fark attı way be
    gtc stock degil filtre kiti egzoz vardı üzerinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin denediğiniz rocco gitmio o zmn egsoz filtreyle roccoya 5 boy çok zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reşit mevzu RS mi daha hızlı FN2 mi daha hızlı değil ki. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş ben de onu düzelttim. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.

Merak yok. ben 4sene typer bındım, clıo bındım sonucuda bılıyorumda, fazla uzuyo konular, bence o bakımdan dedım, fn2 200luk rs fransada testı var fransızlar yapmıs fn2 gecmıs teste 1. olmus bıde emın olkı fn2 olsa bende clıo gecılmem ben hıcbir sekıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak yok. ben 4sene typer bındım, clıo bındım sonucuda bılıyorumda, fazla uzuyo konular, bence o bakımdan dedım, fn2 200luk rs fransada testı var fransızlar yapmıs fn2 gecmıs teste 1. olmus bıde emın olkı fn2 olsa bende clıo gecılmem ben hıcbir sekıl
    bu gece hava kuru olursa BKR yi bi görelim abi..çıkar biraz benzin yak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten sen herkesi geçiyorsun Reşit Okuyup üflüyormusun arabaları anlamadım ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten sen herkesi geçiyorsun Reşit Okuyup üflüyormusun arabaları anlamadım ki
    Bora, fn2 toda alırmkı ep3 dc,toda ssr aldım fn2de alırım, 70duz boru ınjen caı, safc 13-13.5arası afr ayarlarım sonra uflerım herkeze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gece hava kuru olursa BKR yi bi görelim abi..çıkar biraz benzin yak
    yakarım benzın canın sagolsun muharrem cıkarıyorumda sen yoksun

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu ep3 vs clıo rs e dönmüş bora bende Fan typerı ılk aldığım gün (zır stock hali) iyyn-rs ibo ile denemiştim 190 a kadar yanyana gittik,bir iki kez deneyip alıştım 1-2 boy oluyodu 200 e kadar

Bu arada eklediğin video seko galiba amma vites atmış Yeni yeni alışmıştır

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora, fn2 toda alırmkı ep3 dc,toda ssr aldım fn2de alırım,
    Bunu bıraz aç anlamayan olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu ep3 vs clıo rs e dönmüş bora bende Fan typerı ılk aldığım gün zır stock hali ile iyyn-rs ibo ile denemiştim 190 a kadar yanyana gittik,bir iki kez deneyip alıştım 1-2 boy oluyodu 200 e kadar

Bu arada eklediğin video seko galiba amma vites atmış Yeni yeni alışmıştır
    ben abı denedım, typer suren onemlı, mısal clıo rs 60da basınca clıo 200 kadar dırenıyo ama 100de 3 de basınca cok fark oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben abı denedım, typer suren onemlı, mısal clıo rs 60da basınca clıo 200 kadar dırenıyo ama 100de 3 de basınca cok fark oluyo
    Doğru söylüyorsun Reşit. Hatta senle hatırlarsan birkere de altta basmıştık. Biranda fark 2 boy oluvermişti Diyorum ya sen ya okuyosun ya üflüyosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)