Yahu arkadaşım ne kişiselleştirmesi Allah aşkına. Bahsettiğin videodaki rolle konu olan RS benim RS' im ve müsade et de yanlış verdiğin bilgileri düzelteyim

Sadece videolarda 15 boya dair herhangi bir görüntü olmadığın bile bile ve göre göre dilinin biraz fazla sürçtüğüne ve gırtlak dolu gibi yanlış bilgiler verdiğine dikkat çektim hepsi o. Aynı şeyi ben senin aracınla sana 4-5 boy atarken ki videomu koyup bakın 15 boy nasıl açmışım gırtlak dolu FN2 ye desem gayet doğalolarak rahatsız olursun. Bunda garipsenecek bir durum yok. Çünkü bu gerçeği yansıtmıyordur. Olay bundan ibaret. Nedir bunda sana göre bukadar tuhaf veya garip olan merak ettim.
Sen belli baya içerlemişsin bu RS mevzusuna. Dur sana bir hatırlatma yapayım. O bahsettiğin RS 2000 senesinde üretilmiş ve fabrika çıkışı 165 hp leri zor gören bir araba. Senin FN2 2008 belki 2009 model ve stock hali 200hp veriyor. 100K yı da henüz gördüğünü zannetmiyorum. Arada her yönden 8 yaş var. Ama nekadar gurur vericidir ki adamların ürettiği makina hala kendinden 8 sene genç ve iyi bir teknoloji ile TR' de karşılaştırılıyor.
Aynı şey EP3 için de geçerli. İyi modlayıp hakkıyla yürütüldüğü müddetçe ki SKN ve ROL TypeR bence buna çok iyi birer örnektirler, sıradışı spor araçlara kafa tutuyor. Umarım sen ve diğer FN2 sahipleri de bu arabayı hakkıyla yürütürsünüz bizler de keyifle izleriz.
İnşallah parçaların biran önce gelsin de gönlün hoş olsun.